HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org
anjas - Pon 04 Lip, 2011 hehe.. całe RCW Kenet - Pon 04 Lip, 2011 Ja mam blisko, godziny mi pasują, biorę. A dodatkowo kupon obejmuje też te mocniejsze karty ze spojlerem
A co do tej aktualnej konfiguracji to jest elegancka, zanim się wjeździłem to "WTF o co tu chodzi" ale teraz jakąś linię już mniej więcej mam nakreśloną. Natomiast ciężki temat jest z moją masą. Jechałem ostatnio z kolegami, dwa wyprzedzania, prowadzę, czuje się jak bóg toru, a tu nagle jeeeb pobiera mnie taki mały dzieciaczek 1m wzrostu ze 30 kg wagi i zanim zdążyłem się otrząsnąć był już z dobre pół kółka dalej. Z moją wagą jak nie trafie karta z ustawieniem "szatan" zejście na 1.01.xx będzie nierealne, narazie mam 1.02.70. Jeszcze ze 3-4 jazdy i będzie kres możliwości tak czuję.Jakarti - Pon 04 Lip, 2011 mnie to eliminuje i to z wielkim hukiem Anonymous - Pon 04 Lip, 2011 Poza tym normalnie 2x 12min kosztuje 80zł a nie 115 a DVD dostaje się za najszybszą jazdę w danym biegu (mam takie płyty chyba trzy ) więc oszczędza się 25zł a nie tyle ile piszą
godziny kicha
poszukam w papierach najlepszego czasu bo byłem jakąś chwilkę temu...Barejka - Pon 04 Lip, 2011
Kenet napisał/a:
Jeszcze ze 3-4 jazdy i będzie kres możliwości tak czuję.
uwierz mi da sie zawsze cos urwac, czasmai tluklem po kilka godzin zeby urwac chociaz jedna tysieczna Jakarti - Pon 04 Lip, 2011 Barejka,
pojezdzilbys tak z 10 lat i bys zrobil okrazenie w 0 sekund Stf - Pon 04 Lip, 2011 oo gruper fajny - zakupiony
mi w nowej conf. na razie 1:01,9 - ale z 0,5sek do urwania. więcej nie dam rady. chłopaki po 60kg robią 1:00,xBarejka - Pon 04 Lip, 2011 Jakarti,
zeby nie zakladac nowego tematu, ostatnio doszly do mnie sluchy ze w siedlcach powstaje nowy tor kartingowy, dzisiaj pojechalem na zwiady, fot nie mam, ale bedzie wypasnie.
Szerokosc toru nadaje sie co najwyzej na jakiegos kreciolka autem, ale do kartingu w sam raz, dlugosc cos kolo 600meterow, nie kryty wiec bedzie zabawa na wodzie nowiutki rowny asfalcik z wyprofilowanym zakretami, na dniach bedzie robiona tarka na zakretach. Podobno za dwa tygodnie otwarcie
jak dowiem sie czegos wiecej dam znac w temacie bo moze byc tak ze bedzie sie Wam ludziska bardziej oplacalo dojechac autem 100km i pojezdzic tutaj Jakarti - Pon 04 Lip, 2011 no to czekamy na info Szefie anjas - Pon 04 Lip, 2011 +1Barejka - Pon 04 Lip, 2011 Moze jak sie uda to strzele jakies foto jutro, napewno na korzysc dziala ze znam dobrze wlasciciela Stf - Pon 04 Lip, 2011 gdyby ktosik chętny na rcw to w przyszłym tyg będziemy chcieli polecieć w tych godzinach promocyjnych - tzn od 18.00 do 19.30.kamil - Wto 05 Lip, 2011 ja poproszę Stf - Nie 10 Lip, 2011 kamil, pum - jutro 18:15 jakby co Kenet - Pon 11 Lip, 2011 Ja siedzę w robocie, wybieram się w środę o 18.30 jakby co.