rasta - Nie 22 Lis, 2009 Mokrą ręką Ziom Swoją droga widziałem cieniasa i nie wiem jak można tak usyfić deskę wasq - Nie 22 Lis, 2009
rasta napisał/a:
Mokrą ręką Ziom Swoją droga widziałem cieniasa i nie wiem jak można tak usyfić deskę
powaznie mokra reka wystarczy do wyczyszczenia deski flokowanej???
ja u siebie meczylem sie kompresorem odkurzaczem rasta - Nie 22 Lis, 2009 Tak przeciągasz i zero syfu. Kilka pociągnięć i jak nowa rasta - Nie 22 Lis, 2009 I poważnie nie wiem czemu się wszyscy tego czarnego uczepili na graficie nic kompletnie nie widać, nawet jak jest cały ujebany Mick - Nie 22 Lis, 2009
rasta napisał/a:
Mokrą ręką Ziom Swoją droga widziałem cieniasa i nie wiem jak można tak usyfić deskę
jak kupowałem było ciemno i nie zauważyłem Bad-i - Pon 23 Lis, 2009 jednak widac ze co deska to deska, w clio wyglada najladniej
chcialbym zobaczyc 106/saxo rasta - Pon 23 Lis, 2009 Bad-i, dawaj od swojego to zobaczysz ŁukaszS3 - Pon 23 Lis, 2009
Bad-i napisał/a:
jednak widac ze co deska to deska, w clio wyglada najladniej
chcialbym zobaczyc 106/saxo
Przesłać Ci fotę? Ale tylko jak leży nie zamontowanarasta - Pon 23 Lis, 2009 ŁukaszS3, czemu u mnie qarwa nie robiłeś Bad-i - Pon 23 Lis, 2009
rasta napisał/a:
ŁukaszS3, czemu u mnie qarwa nie robiłeś
zadaje sobie to samo pytanierasta - Pon 23 Lis, 2009 Jeszcze nie jesteśmy monopolistą ale to kwestia czasu Anonymous - Pon 23 Lis, 2009 Będziesz chciał Otworzyć punkt w Olsztynie , daj mi znać rasta - Pon 23 Lis, 2009 Ostatnio miałem klienta z Olsztyna
Mamy klientów z całej Polski - przecie mamy coś takiego jak poczta/kurier. Ja nie widzę problemu iQ - Pon 23 Lis, 2009 Jakbys szukal gdzies dalej to daj znac Bad-i - Wto 24 Lis, 2009 Rasciak, serio dalbym wam swoja deske z clio. Tylko nie mam jej jak wymontowac (nie umiem, nie potrafie)