CHRZANEK - Nie 08 Lut, 2009 No cóż przelotówka to to nie jest
Marcelli - kiedy będziecie mieli sprzet do spawania ??Anonymous - Nie 08 Lut, 2009 Radek w tym miesiacu placimy rate na garaz .... i w poniedziełek mam nadzieje ogarniemy pewne sprawy papierkowe i ustalimy jakis konkretny plan działania .... Anonymous - Nie 08 Lut, 2009 Qarwa, wydech produkowany przez był± fabrykę przecelków..., po restrukturyzacji robi± takie cuda martin.h - Nie 08 Lut, 2009
AndreXSi napisał/a:
Qarwa, wydech produkowany przez był± fabrykę przecelków..., po restrukturyzacji robi± takie cuda
CHRZANEK - Nie 08 Lut, 2009
AndreXSi napisał/a:
Qarwa, wydech produkowany przez był± fabrykę przecelków..., po restrukturyzacji robi± takie cuda
Michał - Nie 08 Lut, 2009 wypierdalać:D
dobry jest
tylko trzeba ostatni± rurkie przespawać Michał - Wto 10 Lut, 2009 08pss zaczynaj± budować b grupe
¶wieża podłoga
mechanik teamu renault
wasq - Wto 10 Lut, 2009 jesli chcecie zrywac te wszytkie maty to powodzenia zycze najebalem sie z tymi matami jak glupi tydzien siedzenia opalrka skrobakiem poparzone paluchy pociete i zapackane masa lapy
podobno suchy lod jest lepszy ale nie wszystko tez ruszyCHRZANEK - Wto 10 Lut, 2009 Podłoga ma chyba lakier w najlepszym stanie
Ja tez byłem dzi¶ w 08PSS incognito wasq - Wto 10 Lut, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Podłoga ma chyba lakier w najlepszym stanie
Ja tez byłem dzi¶ w 08PSS incognito
chiales napisac lakier na matach jest w ladnym stanie :P
pod matami potrafi ladnie gnic i tego nei widac CHRZANEK - Wto 10 Lut, 2009
wasq napisał/a:
pod matami potrafi ladnie gnic i tego nei widac
To lepiej nie ruszać tych mat
Czego oczy nie widz± tego sercu nie żal wasq - Wto 10 Lut, 2009 pozatym po zerwaniu mat trza malowac bo pod matami lakieru nie ma
ps. czasami sam zaluje ze zaczalem wszytko zdzierac Anonymous - Wto 10 Lut, 2009 można lodowania na te maty spróbować
Suchy lód pomaga podobno o wiele lepszy niż opalarka