michool_vt - Pon 21 Maj, 2007 kupuj!! super opona.. na suchym
na suchym po przejechaniu paru zakretow, jak opona sie zagrzeje to jest szał macicy
a na mokrym to generalnie da sie toczyc, ja nie probowałem jechac szybciej... i nie polecam probowacMaciusiowy - Pon 21 Maj, 2007 Ale jeździłeś na niej normalnie (w sensie na codzień) czy tylko na torze? Bo ja chciałbym ją kupić do jazdy na codzień, z tym, że z Polskim latem różnie bywa...w sensie często leje:) Teraz mam jakieś Nankang (po poprzednim właścicielu) i ani nie trzymają na suchym, ani na mokkrym:Dmichool_vt - Pon 21 Maj, 2007 jezdze na codzien opona jest głosna, auto chyba wiecej pali i do codziennej jazdy jest raczej zbedna niedlugo zamienie na jakies rainsporty, f1 albo cos takiego, a toyo zostawie sobie do upalaniaAnonymous - Pią 25 Maj, 2007 a kto jezdzil na tej?
http://schwalbetires.com/...g_apple_details
bo musze w bajku wymienicsaxorulez - Pią 25 Maj, 2007 ja nie jeżdziłem
ale K-mart chyab przejechał całą szwajcarię na rowerze
grzech - Pią 25 Maj, 2007 a nie mozna w innym topicu ? jeszcze troche to bedziemy tu gadac o gumkach dla malego.106 - Pią 25 Maj, 2007
grzech napisał/a:
gumkach dla malego.
moj taki maly wcale nie jest..... :Dmichool_vt - Pią 25 Maj, 2007 mikson, po co Ci taki walec? jak juz, to kup cos waskiego albo z jakims konkret bieznikiem
musze wygrzebac rower z garazu i zrzucic brzucha Anonymous - Pią 25 Maj, 2007 ponoc ta oponka jest idealna na miasto, male opory toczenia, wzmocnienia boczne a przy tym dobra przczepnosc i duzy komfort, jak bym bral to 26x2.0 ta mniejsza, ja teraz juz nie jezdze po mocniejszym terenie wiec miasto i ubite lesne spokojnie pojdzie,,
http://schwalbetires.com/bike_tires/road_tires
a tu fajny rowerek CHRZANEK - Śro 25 Lip, 2007 Co sądzicie o oponkach Yokohama ???
Konkretnie mam na mysli takie modele:
Co sądzicie o oponkach Yokohama ???
Konkretnie mam na mysli takie modele:
1) A539
2) S.drive AS 01
Mial ktoś któryś z w/w modeli?
Mam na tylnej osi A539 (215/40R16) i właściwie trudno mi coś powiedzieć, w porówaniu z oponami, które miałem wcześniej (conti premium contact 195/55R15) różnica jest bardzo znacząca, ale to nie dziwne. Na mokrym mogłyby się nieco lepiej trzymać drogi. Jedno jest pewne - ładnie wyglądają CHRZANEK - Śro 25 Lip, 2007
bart napisał/a:
Mam na tylnej osi A539 (215/40R16) i właściwie trudno mi coś powiedzieć, w porówaniu z oponami, które miałem wcześniej (conti premium contact 195/55R15) różnica jest znacząca, ale to nie dziwne. Jedno jest pewne - ładnie wyglądają
Malo - liczylem na coś wiecej. Szczególnie na jakieś dobre zachowanie na suchym.Anonymous - Pon 30 Lip, 2007 rozkminiam teraz zakup zimowek bo powinno byc taniej i zastanawiam sie nad tym:
pirelli snowcontrol 175\65\R14 za 135zl za sztuke - wg ceneo cena w sklepach internetowych to 220-250zl wiec w zime w sklepie te opony moga stac po 300zl za sztuke..
przy czym jest to wyprzedaz rocznika 2004-2005 i chcialem zapytac czy ma to duzy wplyw na jakosc opony??Loko - Pon 30 Lip, 2007 Podobno w przypadku zimówek to ma spory wpływ na jakość jazdy, stara guma nie pracuje tak jak trzeba, ale sam jezdze na starych zimówkach i nie zauważyłem zeby była jakaś tragedia.szymlorek - Pon 30 Lip, 2007 Ja dzisiaj kupiłem brand new Micheliny Pilot Exalto z resztek magazynowych z 2005 roku. Jutro zamontuje, będe mógł się podzielić wrażeniami jak to jest ze starymi oponami, sprzedawca zapewniał że dopuki opona nie jest starsza niż 2-3 lata jej właściwości są w jakimś stopniu zachowane i w przypadku normalnego przemieszczania się nie powinno być zdnych problemów.