Misiek_lbn - Pon 06 Sie, 2007 a dlaczego...
stoi na 4 kołach stoi...
odpala pewnie odpala...
jeździ wydaje mi się że przejedzie z metra...
więc samochód jak by nie patrzeć...
ciekawe za ile będzie stan idealny po stłuczce parkingowej...Vlodarsky - Pon 06 Sie, 2007 za 10 000 jest warte grzechu. Nawet na handel ale dla kogoś kto z czystym sumieniem to sprzeda później po wstawieniu dachu z słupkamiMisiek_lbn - Wto 07 Sie, 2007 http://moto.allegro.pl/it...19_1_8_16v.html
jak by mieć dobrą budę r5, to dla silnika i kół można by się pokusić chyba...
mam podobnie w hondach, nie widze roznicy miedzy vti / type r'ami a zwyklymi
Bo tam nie ma żadnej róznicy
Wkłądasz do vti stalówki na zime i wyglada jak 1.4
W sumie racja... wszystkie wygladaja tak samo... tył mają bardzo podobny
A VTS nawet jezdzi podobnie jak 1.1 CHRZANEK - Wto 07 Sie, 2007
eM napisał/a:
A VTS nawet jezdzi podobnie jak 1.1
Em - trzeba mocniej naciskać prawy pedal
To nie jest samochód dla anemików M - Wto 07 Sie, 2007 No wlasnie dlatego tymbardziej nierozumiem po co je kupiliscie
A tak dla sprostowania napisze ze chodzilo mi o clio williamsy k-marta, ze juz ich nie odrozniam tyle ich bylo.
k-mart - Wto 07 Sie, 2007 Bo kazdy williams jest identyczny, jedyna roznica to ta, ze istnieja dwie fazy i roznia sie tylko listewkami. M - Wto 07 Sie, 2007
k-mart napisał/a:
Bo kazdy williams jest identyczny, jedyna roznica to ta, ze istnieja dwie fazy i roznia sie tylko listewkami.
No wlasnie o to mnie chodziło.k-mart - Wto 07 Sie, 2007 z wody.
Jesli uda mi sie sprzedac clio, to chcial bym je nabyc.Dariano - Wto 07 Sie, 2007 Marcin podoba mi sie twoj pomysl ogladalem ostatno ogloszenia i jednak jara mnie subarak w tej konkretnie budzie.
Chcialbym zeby kiedys zagoscil taki sprzet u mnie w garazu . nie mialem nigdy przyjemnosci prowadzenia auta 4X4 Dariano - Wto 07 Sie, 2007 Wracajac jeszcze do tego type r czerwonego to nie dotkna bym sie do niego palcem . Niezly rozje.baniecKonradMK - Wto 07 Sie, 2007 a porpos ctr - nie widziałem żeby auto po wypadku tak wyglądało. chyba spało z linii produkcyjnej wprost pod walec, tragedialenny - Wto 07 Sie, 2007
Dariano napisał/a:
Wracajac jeszcze do tego type r czerwonego to nie dotkna bym sie do niego palcem . Niezly rozje.baniec
jedyna nietknięta część to tylny zdezio... chyba... masakra!
dobrze byloby silnik i sprzeglo wyciagnac, i kola ewentualnie...k-mart - Wto 07 Sie, 2007
Dariano napisał/a:
jednak jara mnie subarak w tej konkretnie budzie
no mi sie GT tez wlasnie bardzo podoba, a szczegolnie w tym nie-metallikowym niebieskim kolorze, dokladnie na jakim startowali Colin i Sainz. Malo ich jest.
Czerwony type r nadaje sie tylko na zapas gratow dla Lenny'ego