ja nie morgan ale pisalem o tym aucie kilka stron temu:
po primo poza fotelem z tego co pamietam to kolo sie chwali ze wlewa 4l oleju i tak jezdzi od 2 lat, a powinien lac ponad 5l, czyli ciagle jezdzi na minimum/lekko ponizej minimum co go dla mnie deko dyskwalifikuje.CHRZANEK - Czw 26 Lip, 2007 Dobrze dobrze Sharx, w sumie podobno to Ty chcesz zmienić furaczi więc fakt że przeglądasz ogloszenia nie dziwi
I co z Opelem??? A może byś zostawil sobie Corse, wstawilbyś do niej 2,0 i byś mial bardzo niepozornego Hacza ??? Nie myslaleś nad tym ???Misiek_lbn - Czw 26 Lip, 2007 myślałem nad 2.0T z astry turbo ale...
to już ok 10 tysi szykować
w anglii i irlandii w miarę popularna zabawa
a 2.0 ecotec 136 KM mnie nie urządza...
c20xe za stare
klienci są, całkiem sporo o dziwo, ale tak jak mówię... za 19 tyś zł to niech kupią sobie parcha, włożą 2-3 tysiące nie licząc ubezpieczenia, jeszcze nie będą mieli tego co by chcieli...
Dariano wiedział co ma, poczekał i ktoś to docenił...
ja też mam jeszcze chwilę czasu :564:
dzięki pcs za info :564:CHRZANEK - Czw 26 Lip, 2007
sharxhunter napisał/a:
myślałem nad 2.0T z astry turbo ale...
to już ok 10 tysi szykować
O to już by byl Very Hot hatch
sharxhunter napisał/a:
a 2.0 ecotec 136 KM mnie nie urządza...
3KM ale za to ile NM No i wieksze rezerwy...
sharxhunter napisał/a:
Dariano wiedział co ma, poczekał i ktoś to docenił
No nie wiem czy to porównanie jest trafne, ale pośpiech nie jest dobrym doradcą...Misiek_lbn - Czw 26 Lip, 2007 może racja z tym porównaniem
Dareczka to był rodzyneczek jakich mało :564:
o jakie 3 KM Ci chodzi
ja mam 125
poza tym ecotecki ogólnie są ciężko dłubalne CHRZANEK - Czw 26 Lip, 2007
Jak juz tuning takiego samochodziku to tylko w "cull stajlu"..:PCHRZANEK - Czw 26 Lip, 2007 Patrz: cabrio Mk1 Marcela08 Janusz - Czw 26 Lip, 2007 Widziałem:D mniej więcej o czymś takim mówię Anonymous - Czw 26 Lip, 2007