Bonczek - Pią 09 Maj, 2014 dEF, ATS masz 4x100? Jeżeli tak to kupuję Kenet - Pią 09 Maj, 2014 Potwierdzam ma, co więcej - kupił ode mnie
Bonczek - Pią 09 Maj, 2014 Ale zajebiaszczo wyglądają dEF - Sob 10 Maj, 2014 dokładnie
Teraz już tak ładnie nie wyglądają w Pederalu 205/50 R15 niestety, balonik jest spory...
Pewnie jakoś jutro będzie okazja do zdjęciówek to powrzucam Vlodarsky - Sob 10 Maj, 2014 Mam oponę dzięki eM'owi na jeden trening kumho v700 i mam pod to felgi OZ superturismo 7/15 cali. Na początek starczy to wcale nie przesądza, że w tym sezonie wyjadę dEF - Nie 11 Maj, 2014 Shymek - Nie 11 Maj, 2014 Szybkie pytanie do znawców
Opony z ogłoszenia : http://olx.pl/oferta/toyo...D5-ID5zk9T.html
Na meila dostałem foto:
Czy Toyo PX4 produkowali już w 2004 roku? Czy oznaczenia na rynku USA (improt) są inne niż w Europie?Kamill - Nie 11 Maj, 2014 TakRasputin - Nie 11 Maj, 2014 Które opony lepsze do upalania? Federal 595RS-R czy Toyo R1R? Nawierzchnia zróżnicowania od wyrypów typu Nowe Miasto nad Pilicą czy Słomczyn po Ułęż i Kielce?Kenet - Nie 11 Maj, 2014 Do ultrafiesty to tylko R1R. Doskonale obsłuży wszystkie wspomniane miejscówki. Federal to tylko na Ułęż. Ogólnie najlepiej to idź w R888 - jest dobra cena na oponeo.Rasputin - Nie 11 Maj, 2014 Nie dla mnie. Kolega ma Colta 1.8 140km 4x4 i zona mu na urodziny chce kupić jakieś opony do upalania. Co bedzie lepsze,Keneczi? Mi się wydaje że Federal ale w sumie na żadnych nie jeździłem dlatego pytam. Ważne by na syfie dobrze sie sprawowały bo kolega ma ciągoty na Słomczynie latać Ale Ułęż,Kielce,Jastrząb czy Służewiec tez bedą grane.Kenet - Nie 11 Maj, 2014 Z tego co mówisz to R1R. Ja jeździłem na jednych i na drugich - Federal fajnie klei ale się musi rozgrzać. Przez to sporo wolniej się zużywa niż R1R. Ale R1R klei od razu i ogarnia syf bez problemu. Ja na R1R jechałem na Kielcach, w Toruniu na poligonie, na Służewcu, na Słomczynie, w Biłgoraju i na codzień po mieście - było mistrz. Na ułężu szybko się zużyją ale też dobrze będą kleić. Federal na dłużej starczy. Your choice.Rasputin - Nie 11 Maj, 2014 Wielki dzięki,bro roj - Nie 11 Maj, 2014 trzeba tylko uważać, żeby ich nie przetopić bo ciepły dzień na Radomiu, Jaszczębiu czy Ułężu i popłyną w momentJakarti - Pon 12 Maj, 2014 Na radomiu znika wszystko oprocz felgi
Glupi tor