To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - Jabłko Kącik

antoś - Wto 18 Wrz, 2012

Tansze sa dla tych co maja androida.
dzik - Wto 18 Wrz, 2012

antoś napisał/a:

Niemniej jednak polecam przeczytac wszystkim biografie Jobsa napisana przez Isaacsona. Zarowno hejterom, uzytkownikom jak i milosnikom marki. Jest tam naprawde wiele ciekawych rzeczy naswietlajacych prawdziwa filozofie firmy, ta dzieki ktorej buduja jakis produkt. A nie filozofie stworzana przez uzytkownikow, media i fora internetowe. I to nie byl z zalozenia produkt stworzony dla hipsterow:-)

Czytalem, ciekawa, dobrze napisana, sporo wyjasnia i mnie utwierdzila w przekonaniu :]

Jest wyjasnione ze dla jobsa wyglad byl wazniejszy od dobrego dzialania, jak np antena w ip4 czy przyklad padajacych komputerow z powodu braku wentylatora.

Bonczek - Wto 18 Wrz, 2012

dzik napisał/a:
Jest wyjasnione ze dla jobsa wyglad byl wazniejszy od dobrego dzialania, jak np antena w ip4 czy przyklad padajacych komputerow z powodu braku wentylatora.

Jeśli to prawda co piszesz, to muszę to też koniecznie przeczytać, niemożliwe kurde :ban: :ban: :ban:

antoś - Wto 18 Wrz, 2012

To fakt, problem a antena potem jakos zostal rozwiazany. Dla mnie te produkty jako calosc do mnie przemawiaja smwlasnie ze wzgledu na dopracowane wykonanie i stylizacje, gdzie cala gama produktow appla ma jakis wspolny mianownik. W przypadku koreanskiego producenta ten Galaxy rownie dobrze moglby byc jakims HTC czy czyms innym, kwesta znaczka. Kazdy kolejny model zupelnie rozny od poprzedniego. Dla uzytkownika to moze byc i bez znaczenia, jako jednostkowy produkt sgs3 moze byc doskonaly. Mnie jakos przyciagnela jakos wykonania ajpona, nawet moj golf nie jest tak doskonale dopracowany:)

Fajnie w tej ksiazce pokazany jest proces decyzyjny w przypadku kolorow obudowy do Macintosha, gdzie jakis pracownik przyszedl do Jobsa z propozycjami nowych kolorow, temu pomysl sie spodobal i kazal wdrozyc je do produkcji. Osoba wczesniej pracujaca w Philipsie ktora przeszla do appla byla w szoku bo w philipsie zeby podjac taka decyzje trzebaby zebrac zarzad, przeprowadzic badania czy to oplacalne czy nie.

faldzip - Wto 18 Wrz, 2012

Chyba ie dojdziecie do porozumienia bo tu każdy czytał ta sama książkę a ma inne wnioski. Dla jednego dopracowane wykonanie to takie gdzie jest kolorową obudowa (antoś) a dla drugiego takie gdzie koko poza obudowa ma jeszcze wentylator potrzebnny bardziej niż obudowa (dzik). Czyli produkty apple są dopracowane ale niedopracowane :>
antoś - Wto 18 Wrz, 2012

Prawda to :) kazdy ma inne wymagania.
M - Wto 18 Wrz, 2012

No właśnie - każdy powiedział swoje zdanie i nie ma co z tym walczyć
Anonymous - Wto 18 Wrz, 2012

porozmawiajmy o polityce ;D
M - Wto 18 Wrz, 2012

Czesio napisał/a:
porozmawiajmy o polityce ;D

A właśnie jak tam twój nowy nabytek? Coś cicho siedzisz - głowica się robi? :D

Anonymous - Wto 18 Wrz, 2012

dremelkiem delikatnie powoli , nie mam czasu na nic kampania wrześniowa praca i nawet niewiele jeżdżę :)
M - Wto 18 Wrz, 2012

antoś - Wto 18 Wrz, 2012

Jest tak prosty z obsludze ze nawet psie jaja moga z niego korzystac.
Bonczek - Wto 18 Wrz, 2012

O fak - jaja psa na telefonie - niezłe :]
no name - Wto 18 Wrz, 2012

O fak - telefon pod jajami psa - niezłe :]
PiTT - Wto 18 Wrz, 2012

dobre podsumowanie
niektórzy przecież kupują gtr-a ;)