Też tak uważam ale prosiaki panamera latają po mieście,
więc klientela na takie auta jest.B-Rey - Śro 26 Wrz, 2012 19k zł kosztuje ten lakier mi - Śro 26 Wrz, 2012
PiTT napisał/a:
dla mnie 6 powinna zostać w 2 furtkach i już
+1!
Coupe to coupe. Sedan to sedan. Na cholerę robić obniżonego sedana i opisywać go bezzasadnie jako coupe? (znaczy ja wiem, że takie są oczekiwania rynku i - skoro się to sprzedaje - to dobry pomysł jest i zasadny, ale we mnie narasta wewnętrzny opór. Na znak protestu nie pójdę do salonu i nie zamówię sobie tej szóstko. Taki będę.)no name - Śro 26 Wrz, 2012
Cytat:
Na znak protestu nie pójdę do salonu i nie zamówię sobie tej szóstko. Taki będę.)
+1Walle - Śro 26 Wrz, 2012
martin.h napisał/a:
Niemy napisał/a:
Marcinie o nowoczesnych dieslach to masz takie zdanie jak większość średnio rozgarniętych ludzi, a nie jak przystało na faceta interesującego się motoryzacją i pracującego w ASO.
Często jeżdżę jednym z najbardziej zaawansowanych technologicznie diesli, co prawda to jest <3.0 i tylko 4cyl.
Może i macie rację, a ja nie trafiłem jeszcze na diesla pracującego ciszej (i nie mówimy tutaj o wygłuszeniu komory silnika czy kabiny) i wkręcającego się do 6-7k rpm.
Mnie po prostu nie odpowiada charakterystyka pracy diesla
wybrnąłeś, nie ma to tamto.PiTT - Śro 26 Wrz, 2012 jak szukałem auta to przejechałem się 530d zrobioną na ok 280KM i volvo s80 4.4 v8
oczywiście dzwięk v8 nie do przebicia, ale bejca szła jak zła, non toper wciskała w fotel i dzwięk w zasadzie jednolity M - Śro 26 Wrz, 2012 kle-kle-kle-kle-kleklelkelekleke-kleklelkele
mi - Śro 26 Wrz, 2012
PiTT napisał/a:
dzwięk w zasadzie jednolity
http://en.wikipedia.org/w...le_transmission ? PiTT - Śro 26 Wrz, 2012 no aż tak to nie
jeździłem rav4 z tą skrzynią cvt... dramat, serio, jak coś takiego można zamówić do autafaldzip - Śro 26 Wrz, 2012 ciekawe:
no name - Śro 26 Wrz, 2012
PiTT napisał/a:
przejechałem się 530d zrobioną na ok 280KM
W serii 231KM to już całkiem fajnie się odpycha, powożę czasami
takiego w automacie i na miasto jak i trasę rewelka.
Jak by nie cisnąć to i tak 8L spali no name - Śro 26 Wrz, 2012 Jeszcze odnośnie BMW 6: