roj - Sob 28 Lip, 2012 jakieś wieści ze słonecznego ułęża? Anonymous - Sob 28 Lip, 2012 Zjarał mi sie morda Bart - Sob 28 Lip, 2012
AleX_R53 napisał/a:
Zjarał misie morda
a kto to jest ten morda i co mu biedne misie zawiniły?M - Sob 28 Lip, 2012
roj napisał/a:
jakieś wieści ze słonecznego ułęża?
Tytul "najszybszy na swiecie" przyznany? Anonymous - Sob 28 Lip, 2012
M napisał/a:
Tytul "najszybszy na swiecie" przyznany?
Pod (awaryjną) "nieobecność" Rasty wygrał Yogi ;]
a jak się Real potoczył to nie wiem... ale wiem, że ContiSportContacty dojechałem do zera!
rasta - Sob 28 Lip, 2012 W realu leciałem i było grubo M - Sob 28 Lip, 2012 Zdarzaja sie jakies celowe obicie przeciwnika ala rallycross? rasta - Sob 28 Lip, 2012 Na szczęście nie ale było sporo wyprzedzeń M - Sob 28 Lip, 2012 Rozumiem ze lykales na dlugiej jak na cargo? rasta - Sob 28 Lip, 2012 Dokładnie, staż na Cargo przecie mam za sobą zdany celująco pum - Sob 28 Lip, 2012 miejsce żadne, ale dobrze mi się jeździło. jakoś tak pozytywnie. trasa szybka ale w sumie nawet fajna.
real utknąłem za latającym bokami nissanem i nieskrecającą ale szybką na prostej hondą. ogólnie podobnie jak na lapie jechało się fajnie. mam onboard z kamerą z tyłu... ale kur... MORS SIĘ NAPĘDZA
filmiki i lansowanie w poniedziałek.rasta - Sob 28 Lip, 2012 Mój on-board z Real Race. Jako, że nie startowałem w Lap Race z powodu awarii wybieraka w skrzyni biegów stwierdziłem, że będe startował z ostatniego miejsca. Na pokładzie seryjne opony, znaczy się przód Pederale RS-R/ tył P0Nero. Po 3 kółku spuchły heble oraz zaczęło coś napierdalać w kole - odkręcilo się
Wybierak zreanimowałem za pomocą trytytki niestety mogłem operować tylko 3 i 4 biegiem, w dodatku biegi wchodziły jak w traktorze
Stf - Nie 29 Lip, 2012 Grats.roj - Nie 29 Lip, 2012
rasta napisał/a:
Mój on-board z Real Race.
4:02 ładnie pachoł poleciał
przy zakrętach w prawo widać jak przylizujesz wąsa rasta - Nie 29 Lip, 2012 Onboatd z Integry Furious'a - ciekawe ujęcie