GeKo - Nie 08 Sty, 2012 A jak z podeszwą w tych RRSach, kiedyś mialem okazję spróbować GA Racing i to jakaś porażka była, buty do chodzenia po górach miały miększą.EmerytRs2 - Nie 08 Sty, 2012 jak chodziłem do x lo. w KRK to dupom było obojętne... stare czasy
o geko dobrze wtrącona uwaga, do chodzenia po ulicy szukam. kosmita - Nie 08 Sty, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
do chodzenia po ulicy szukam
to kup sobie buty do chodzenia
mam jakieś sparco, są bardzo spoko, ale jak się w nich trochę pochodzi, to czuć, że to nie sa buty przeznaczone do chodzeniaEmerytRs2 - Nie 08 Sty, 2012 'pewnie palec Cię "napierwboli" , buty do jazdy, chyba mają tak kosmita - Nie 08 Sty, 2012 Właśnie nie palec, a poduszki. Chodzi się niby normalnie, ale potem uczucie jest takie jakby podeszwa nie amortyzowała, a wszystko szło w stopy i dalej w stawy.M - Nie 08 Sty, 2012 Po co chodzic po miescie w motorsportowyh butach? Bedziecie wygladac jak marty mc fly w 2015pum - Nie 08 Sty, 2012 chodzi o dobre wyczucie auta w korkach kosmita - Nie 08 Sty, 2012
M napisał/a:
Po co chodzic po miescie w motorsportowyh butach? Bedziecie wygladac jak marty mc fly w 2015
Dlatego napisałem żeby sobie kupił buty do chodzenia
Nie "będziecie", a "będziesz" (Emeryt)
ja pochodziłem w takich butach raz przez 10min i jak dla mnie to się nadaje tylko do założenia chwilę przed jeżdżeniem i zdjęcia zaraz po.EmerytRs2 - Nie 08 Sty, 2012 chodzi o to, że jak mam zapłąc0ić za buty 400 ... to wolę 2 pasy sparco czy tam RRs....
to zaleąy kto ile przechodzi... PiTT - Nie 08 Sty, 2012 mam dawno kupione sparco pitlane, super wygodneAnonymous - Nie 08 Sty, 2012 wy latacie w tych trzewikach na co dzień ? EmerytRs2 - Nie 08 Sty, 2012 wiesz czym marzysz.11kamil - Nie 08 Sty, 2012 tak, od czasu do czasu biegam w krótkich Pitlane. A co ? Mega wygodne buty.PiTT - Nie 08 Sty, 2012 mam takie, kosztowały mniej niż wszystkie pumy, nike czy adidasy... nie wspominając o lacostach
bardzo wygodne na codzień, nawet bardziej niż pumy speedcaty Yarko - Nie 08 Sty, 2012 gustowny beżyk