Ja cały czas myślę czy skoro nie jadę upalac nie pojechac na oglądarę.
Arssss - skombinuj jakiekolwiek auto i przyjedz sobie pojeżdzić ot tak - naprawde warto, szkoda twojej kaski bo miejsce zaplacone masz przeciez.arssss - Śro 04 Maj, 2011 no właśnie mam problem żeby auto skminic. W saxo belka padła, coś bije z przodu i sie ciulato jeździ no i brakuje mi dwoch felg zeby jakies inne opony ogarnąc. Ale pomyślimy jak nikt się nie znajdzie na moje miejsce to cos pokminie.bizon - Śro 04 Maj, 2011 janek, wsiadaj w pociag, ogarniemy cie gdzies po drodze Janusz - Śro 04 Maj, 2011
Cytat:
janek, wsiadaj w pociag, ogarniemy cie gdzies po drodze
kurde, pociągiem to bym sobotę musiał jechać a ciekawe jakie sa koszta przewozu samochodu pociągiem, pamiętam ze kiedyś były takie wagony an których fury wozili Anonymous - Śro 04 Maj, 2011 haha żeby dostać sie na oglądarę musiał bym ok 21-22 pociagiem wyjechać z Olsztyna zeby 6-7 być w Warszawie Jakarti - Śro 04 Maj, 2011 ale tor jest pod lublinem to po co w wwie..
tak, niemcy wozili takie samochody z obrotowymi wydechami
i były marchewy z tych wydechów..Lejek - Śro 04 Maj, 2011 Jest opcja w razie "w" wpisówke uregulować na mniejscu ?? Jest iskierka nadziei, że chłopaki ogarną heble w pugolocie do końca tygodnia... Nie chce robic niepotrzebnego zamieszania, że wpłacę potem się bede wycofywał. Tak btw. jedzie ktoś z Lublina ??bizon - Śro 04 Maj, 2011 z lublę to za daleko, nikt sie nie odwazy Lejek - Śro 04 Maj, 2011
bizon napisał/a:
z lublę to za daleko, nikt sie nie odwazy
No własnie bo to zawsze tak jest, pewnie będe sam nagniatał znowu... TomsoN - Śro 04 Maj, 2011 Rekin będzie!Misiek_lbn - Śro 04 Maj, 2011 będę, jeśli zdążę, bo od ok 5 rano bd zajęty, ale jeśli czasowo wyrobie się żeby wpaść, to dam znać w których krzakach mnie szukać w pobliżu Miniac - Czw 05 Maj, 2011 Się dopisuje do listy Wlew zrobię jutro.