Ogłoszenia komercyjne - Fast-Wheels.pl - wymiana i sprzedaż opon Wawka
roj - Pon 30 Sty, 2012 ja to bym brał na pewno choć ktoś wspominał, że często fajne sliki w dobrej cenie są sprzedawana jak zostały mocno przegrzane. No ale oby te nie.Yarko - Pon 30 Sty, 2012 nie wyglądają na przegrzane, raczej na stareJanusz - Pon 30 Sty, 2012
Yarko napisał/a:
nie wyglądają na przegrzane, raczej na stare
mi takie stare slicki kleiły gorzej niż druciane r888kosmita - Pon 30 Sty, 2012 A mi takie michały kleiły jak wściekłe Zresztą jak PgMaster je ode mnie przejął, to wszyscy się zachwycali tą oponą na RadomiuM - Pon 30 Sty, 2012
kosmita napisał/a:
A mi takie michały kleiły jak wściekłe Zresztą jak PgMaster je ode mnie przejął, to wszyscy się zachwycali tą oponą na Radomiu
Nie wiem czy wszyscy ale ja na pewno Widziałem jakie PG wytwarzał przeciążenia na ostatnim łuku przed prostą startową - aż robiłem oczy jak 5zł.Bad-i - Pon 30 Sty, 2012
Kuner napisał/a:
Zapytaj o rocznik. Jak nie mają wiecej jak 3-4 lata to ja Ci mówię byś brał
agree - im wiecej grzane tym gorsze beda. Ja bym je jeszcze podocinalkosmita - Pon 30 Sty, 2012 A po co je docinać na tor ? Nie będą się szybciej przegrzewały wtedy ?Janusz - Pon 30 Sty, 2012
kosmita napisał/a:
A mi takie michały kleiły jak wściekłe Zresztą jak PgMaster je ode mnie przejął, to wszyscy się zachwycali tą oponą na Radomiu
sory, wcięło mi trochę tekstu generalnie chodziło o to ze rocznik jest ważny, bo ja miałem takie 10 letnie to rewelacji nie było i r888 lepiej kleiły, wiec ważne jest z którego są roku kamil - Pon 30 Sty, 2012 oki, kolo z allegro odpisał:
dokladnie nie jestem w stanie podac ile maja lat .5-6 napewno.w zeszlym roku jezdzilem na nich po torze i nie czulem spadku przyczepnosci.opony nigdy nie byly przegrzane.kupilem je od pana Krzysztofa Rosy z gdanska a on uzywal tych opon do wyscigów górskich w swojej 106 rallye.
no i co teraz ? cena 680 pln z wysyłką. Jak myślicie. Rasta, specu, jakie Twoje zdanie ? za duże ryzyko czy lepiej nowe Maxsporty i jebać biede ?kosmita - Pon 30 Sty, 2012 Ja bym zaryzykowałrasta - Pon 30 Sty, 2012 Jak masz kasę lepiej nowe.PGmaster - Pon 30 Sty, 2012
M napisał/a:
kosmita napisał/a:
Nie wiem czy wszyscy ale ja na pewno Widziałem jakie PG wytwarzał przeciążenia na ostatnim łuku przed prostą startową - aż robiłem oczy jak 5zł.
3 z nich jeszcze przejechalyby kilka kolek na radomiu Ja juz ich nie zakladam bo mi psujom blotnik...kosmita - Pon 30 Sty, 2012 Za miękki masz zawias kolego kubas - Pon 30 Sty, 2012
Janusz napisał/a:
kosmita napisał/a:
sory, wcięło mi trochę tekstu generalnie chodziło o to ze rocznik jest ważny, bo ja miałem takie 10 letnie to rewelacji nie było i r888 lepiej kleiły, wiec ważne jest z którego są roku
Mam podobne odczucia, mam dwa takie michały i moim zdaniem r888 kleją bez porównania lepiej kosmita - Pon 30 Sty, 2012 Może rzeczywiście, to kwestia wieku, aczkolwiek te moje nie były jakieś nowe. Dla mnie mistrz opona.