To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Ogłoszenia komercyjne - Fast-Wheels.pl - wymiana i sprzedaż opon Wawka

roj - Pon 30 Sty, 2012

ja to bym brał na pewno choć ktoś wspominał, że często fajne sliki w dobrej cenie są sprzedawana jak zostały mocno przegrzane. No ale oby te nie.
Yarko - Pon 30 Sty, 2012

nie wyglądają na przegrzane, raczej na stare
Janusz - Pon 30 Sty, 2012

Yarko napisał/a:
nie wyglądają na przegrzane, raczej na stare

mi takie stare slicki kleiły gorzej niż druciane r888

kosmita - Pon 30 Sty, 2012

A mi takie michały kleiły jak wściekłe :) Zresztą jak PgMaster je ode mnie przejął, to wszyscy się zachwycali tą oponą na Radomiu
M - Pon 30 Sty, 2012

kosmita napisał/a:
A mi takie michały kleiły jak wściekłe :) Zresztą jak PgMaster je ode mnie przejął, to wszyscy się zachwycali tą oponą na Radomiu

Nie wiem czy wszyscy ale ja na pewno :) Widziałem jakie PG wytwarzał przeciążenia na ostatnim łuku przed prostą startową - aż robiłem oczy jak 5zł.

Bad-i - Pon 30 Sty, 2012

Kuner napisał/a:
Zapytaj o rocznik. Jak nie mają wiecej jak 3-4 lata to ja Ci mówię byś brał :)

agree - im wiecej grzane tym gorsze beda. Ja bym je jeszcze podocinal

A po co je docinać na tor ? Nie będą się szybciej przegrzewały wtedy ?
Janusz - Pon 30 Sty, 2012

kosmita napisał/a:

sory, wcięło mi trochę tekstu :P generalnie chodziło o to ze rocznik jest ważny, bo ja miałem takie 10 letnie to rewelacji nie było i r888 lepiej kleiły, wiec ważne jest z którego są roku :)

kamil - Pon 30 Sty, 2012

oki, kolo z allegro odpisał:

dokladnie nie jestem w stanie podac ile maja lat .5-6 napewno.w zeszlym roku jezdzilem na nich po torze i nie czulem spadku przyczepnosci.opony nigdy nie byly przegrzane.kupilem je od pana Krzysztofa Rosy z gdanska a on uzywal tych opon do wyscigów górskich w swojej 106 rallye.

no i co teraz ? cena 680 pln z wysyłką. Jak myślicie. Rasta, specu, jakie Twoje zdanie ? za duże ryzyko czy lepiej nowe Maxsporty i jebać biede ?

Ja bym zaryzykował
rasta - Pon 30 Sty, 2012

Jak masz kasę lepiej nowe.
PGmaster - Pon 30 Sty, 2012

M napisał/a:
kosmita napisał/a:

Nie wiem czy wszyscy ale ja na pewno :) Widziałem jakie PG wytwarzał przeciążenia na ostatnim łuku przed prostą startową - aż robiłem oczy jak 5zł.

3 z nich jeszcze przejechalyby kilka kolek na radomiu ;) Ja juz ich nie zakladam bo mi psujom blotnik...

Za miękki masz zawias kolego :P
kubas - Pon 30 Sty, 2012

Janusz napisał/a:
kosmita napisał/a:

sory, wcięło mi trochę tekstu :P generalnie chodziło o to ze rocznik jest ważny, bo ja miałem takie 10 letnie to rewelacji nie było i r888 lepiej kleiły, wiec ważne jest z którego są roku :)

Mam podobne odczucia, mam dwa takie michały i moim zdaniem r888 kleją bez porównania lepiej :)

Może rzeczywiście, to kwestia wieku, aczkolwiek te moje nie były jakieś nowe. Dla mnie mistrz opona.