To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Ogłoszenia komercyjne - MILLERSOILS-WARSZAWA.PL

Greg - Czw 29 Lis, 2012

A Kasia też wpada? xD

Chociaż jak nie suszy głowy o siedzenie do późna to pewnie wie co się dzieje wtedy w Łomiankach :rotfl:

PS MEGA dzięki za ogarnięcie furki. :) Tip top!

Vlodarsky - Pią 21 Gru, 2012

Vlodarsky - Sob 12 Sty, 2013

Co jakiś jestem pytany o olej... do składania silników. Okazuje się, że często w domowym zaciszu ludzie przygotowują sobie jednostki napędowe. Aby ułatwić pasjonatom poszukiwania dodałem do sklepu internetowego możliwość zakupu specjalnego oleju do składania silników. A żeby było jeszcze prościej jest możliwość zakupu małego opakowania 30ml ! Zajrzyjcie na nowo dodane produkty ! Pojawił się również dodatek depresator do ON zapobiegający wydzielaniu się parafiny z ropy oraz poprawiający jej płynność ! http://racing-oils.pl/new-products.php
Barejka - Sob 12 Sty, 2013

Vlodarsky, jestem ciemniak jesli chodzi o skladanie silnikow, wiec zapytam czy specjalny olej powoduje lepszy pierwszy start? Bo ja zlozylem smarujac zwyklym olejem i jak narazie 1tys przejchane
Vlodarsky - Nie 13 Sty, 2013

Chodzi o to, że ten przylega mocno do powierzchni i nie spływa. Na forum na pewno jest kilka osób które potrafią z doświadczenia powiedzieć jak się z tym oleje współpracuje. Jest jak miód :) nie umiem tego wyjaśnić... służy tylko do smarowania części - nie zalewamy nim silnika. No i przy pierwszym rozruchu masz pewność, że oliwa jest tam gdzie ją nałożyłeś.
Barejka - Nie 13 Sty, 2013

Vlodarsky, a juz wiem dziekuje za lopatologiczne rozjasnienie tematu :] , czyli jak mamy ciepelko nazewnatrz to taki olej jest bardzo plynny i moze wyplynac ;D cale szczescie ze przy -5 olej jest tak gesty ze tez jest jak miod, a w takiej temperaturze skladalem silnik :rotfl:
Vlodarsky - Pią 01 Lut, 2013

Uwaga Miszcze i Miszczowie !

Wybieram się na urlop. Zamówienia będą realizowane z dwu dniowym opóźnieniem. Ale jak zamówicie coś do jutra to jeszcze będzie wysyłka natychmiastowa :)
Nie ma mnie między 8 a 17 lutego.

Vlodarsky - Pon 18 Lut, 2013

Jestem cały i zdrowy po desce i można śmiało zamawiać całe palety oleju :) zapraszam
Greg - Wto 19 Lut, 2013

lubię to ;]
spodziewaj się mnie :P

PiTT - Wto 19 Lut, 2013

ja muszę odebrać :)
pum - Pią 01 Mar, 2013

Transakcja przeprowadzona szybko, sprawnie i w miłej atmosferze, dziękuję i polecam wszystkim.

:rotfl:

Vlodarsky - Pią 01 Mar, 2013

pum napisał/a:
miłej atmosferze

Mówiłem, że z rana nie piję... na co Pum "jest już przecież po 10:00"

Kenet - Wto 23 Kwi, 2013

Potrzebowałbym 1L płynu hamulcowego jakiegoś mega dobrego :] i najchętniej odbiór w godzinach wieczornych - gdzie mógłbym się zgłosić?
Kamill - Wto 23 Kwi, 2013

Kenet napisał/a:
Potrzebowałbym 1L płynu hamulcowego jakiegoś mega dobrego :] i najchętniej odbiór w godzinach wieczornych - gdzie mógłbym się zgłosić?

Tesco na górczewskiej.

siema - Wto 23 Kwi, 2013

Zapomniałem: Polecam! ;D