HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org
Jakarti - Czw 24 Mar, 2011 spoko,
loozik. jeszcze raz dzieki.Jakarti - Wto 05 Kwi, 2011 jezdzi sie na czas a nie na ilosc przejechanych okrazen
krotki ale fajny.
mysle, ze raz mozemy pojechac - biore na siebie jesli bedzie mega niefajnie.. ja niedawno bylem i bylo milo. wybieram sie z Magdą w tygodniu mozesiema - Wto 05 Kwi, 2011 Ja byłem na Imoli w niedzielę. Odczucia nieco inne niż Jakarti. Bywałem tam kiedyś kilkukrotnie, ale tym razem było wyjątkowo słabo. Karty mocne (ale bardzo zróżnicowane), tor jak na nie zbyt krótki, kręty i nierówny. Generalnie pojeździć można, ale idzie dostać niezłego kręcioła, czego na RCW czy Kart Arena nie uświadczysz.Jakarti - Wto 05 Kwi, 2011 ale ja Imoli tez nie lubie za bardzo
to czemu inne odczucie? jak ostatnio bylismy z rodziną Anjasow to tak samo bylo. bardzo nierowne karty.
poprzednia wypowiedz to kontynuacja watku o torze w BC
Myślałem, że w związku z ustawką z groupona piszesz o Imoli Czyli wszyscy mają te same odczucia. ... Imola umiera.Jakarti - Wto 05 Kwi, 2011 na Imoli tak bylo zawsze moim zdaniem
nigdy nie bylem zadowolony tak bardzo jak na RCW, kartArenie czy nawet BC. podstawa to rowno jezdzace karty
RCW chyba tutaj kroluje bo kiedys mialem przyjemnosc wystapic w prawie 2h zawodach (samej jazdy z godzine..) i na 4 czy 5 kartach czasy porownywalne.anjas - Wto 05 Kwi, 2011 dobra, to jedziemy do RCW! Jakarti - Wto 05 Kwi, 2011 kurf..
pedaly.
35,70 zł zamiast nawet 75 zł za 3 x 10 min jazdy gokartami na torze Formula M1Stf - Sob 02 Lip, 2011 był ktoś na rcw ostatnio? zmienili trasę no i karty 9km są ale trzeba się wykazać na słabszych coby do 9km zasiąść.anjas - Nie 03 Lip, 2011 byłem ze 2 miesiące temu. Mocniejszych jeszcze nie było, ale fajnie, że tera jest taka opcja Barejka - Nie 03 Lip, 2011 Moze kiedys na jaks TD pozycze 100ccm 28 koni i waga o polowe mniejsza od tych na RCW Jakarti - Pon 04 Lip, 2011 http://gruper.pl/x.php/1,...3dc420385a4491d
ktos sie wybiera?anjas - Pon 04 Lip, 2011 nie mam konta na gruperze, jak kupisz dla mnie (może być x2) to jade Jakarti - Pon 04 Lip, 2011 Andrzejku,
doczytałem
nędza i LOL
Kupony można realizować od pon. do pt. w godzinach 15.00 - 19:30.