Bart - Sob 19 Gru, 2009 no to po chodnikach napie.rdalaj!M - Sob 19 Gru, 2009 wlasnie wrocilem z malego upalania - raczej rozgrzewkowego,
fun ogromny ale strach jest pojechac szybciej narazie kubas - Sob 19 Gru, 2009
eM napisał/a:
wlasnie wrocilem z malego upalania - raczej rozgrzewkowego,
fun ogromny ale strach jest pojechac szybciej narazie
konkrety ! prędkości podaj em bo nie wiem czy szybko to 25km/h, 50km/h, 150km/h ? M - Sob 19 Gru, 2009 nie wiem moze ze 40
Mam taki odcinek wyczajony ze jest dlugi łuk w prawo i spadek spory i naprawde tam korci.M - Sob 19 Gru, 2009 Wklejam kontrolny przejazd na poczatku, mniej wiecej tak wyglada jakies 20% tego odcinka
W sumie nastepnym razem wezme cos lepszej jakości
<object width="320" height="265"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/tqzmEDzBURI&hl=pl_PL&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/tqzmEDzBURI&hl=pl_PL&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="320" height="265"></embed></object>martin.h - Sob 19 Gru, 2009 A ja powiem, że mam już dość tej zimy, wczoraj "zamarzły mi biegi" Na początku myślałem, że to skrzynia padła, ale to nie skrzynia tylko prawie 20 stopniowy mróz k-mart - Sob 19 Gru, 2009
martin.h napisał/a:
Na początku myślałem, że to skrzynia padła, ale to nie skrzynia tylko prawie 20 stopniowy mróz
mialem to samo, ale w firmowym sprinterze Barejka - Sob 19 Gru, 2009 k-mart, tez kiedys to przezywalem w sprinterze, szarpalem szarpalem az udalo sie cos znalezc oprocz wstecznego michool_vt - Sob 19 Gru, 2009
eM napisał/a:
A ja powiem, że mam już dość tej zimy, wczoraj "zamarzły mi biegi" Na początku myślałem, że to skrzynia padła, ale to nie skrzynia tylko prawie 20 stopniowy mróz
kurna, wczoraj to samo mialem , weszla dwojka i wreszcie ruszylem k-mart - Sob 19 Gru, 2009 eM = martin.h ??? M - Sob 19 Gru, 2009 nie,
ani w hondzie ani bmw nie zamarzają biegi.
Maciusiowy - Sob 19 Gru, 2009
eM napisał/a:
nie,
ani w hondzie ani bmw nie zamarzają biegi.
mi wczoraj capy w ASO umyli furę i wystawili na zewnątrz...i o ile drzwi dały się łatwo otworzyć, o tyle, zamarzły mi hamulce w tylnych kołach... kubas - Sob 19 Gru, 2009 fajny olej macie panowie hehehek-mart - Sob 19 Gru, 2009 snieg sypie... sypie... i sypie....
poczekam jeszcze 2h i ruszam
troche szkoda, mam w piwnicy 4 sztuki nowki michelinki 13" z alpiny, moglem zalozyc na gte, nie spodziewalem sie tyle sniegu k-mart - Sob 19 Gru, 2009 wrocilem, 1,5h upalania.
Troche nauki "jak najszybciej" oraz skladanki na 3.
R5 na sniegu prowadzi sie tak nierealnie jak lambo w forza 3, czyli wszystko da sie z nia zrobic a bledy wybacza jak niemowlakowi.
We wtorek zmieniam gumy na nowki i moze cos nakrece
Takie warunki, i nadal sypie: