To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

M - Pią 26 Maj, 2006

martinez napisał/a:
siemano geje... tak sie nagle przeniesliscie i nie poczekaliscie wiek was kurde szukalem... potem odezwal sie mada faka gej przywodca nasz moderato saxorulez i mnie sciąg do was :)
wiec jestem swoją Honde połatałem, polakierowalem i sobie latam na 16 i z tych mich 90 KM to juz mi 26 zostało... no ale coż miło mi Was powitac

Witaj Martinez :) Nareszcie ktos nowy z jedynej slusznej marki :D

Anonymous - Sob 27 Maj, 2006

Witam na tym forum jestem od wczoraj i widze ze ekipa jest dosyć mocna. Ja pomykam mało znanym autem na forum a mianowicie Golfem 3 VR6.
Jest to prawdziwe HOTHATCH

Peter - Sob 27 Maj, 2006

witam!
kozackie auto i tluste fele.pozdrawiam

anjas - Sob 27 Maj, 2006

No cześć. Za golfami nie przepadam, ale akurat na tym forum jest kilka zajebistych. Twój jest kolejny do "kolekcji" :)
:564:

k-mart - Sob 27 Maj, 2006

Witam, dobrze ze do nas dolaczyles! :) Do tej pory mielismy tylko jednego golfa 3 gti

k-mart, Wiem ,MICABA , to dzieki niemu tu sie znalazłem , bo wsponmiał na innym forum o was !!

Ja rowniez sie przywitam. Kultowy silnik tylko pogratulowac... Masz tez jedne z bardzo z niewielu ladnych BBSow :D
a jak z osiagami? cos wiadomo? chociaz z gtecha?

JIMEK, Jeszcze niz nie mierzyłem, bo akurat wysypał sie rozrząd a miałem dzisiaj jechac na hamownie ;-( ale , jedzi bardzo fajnie, szczegolnie od 3500tyś
Loko - Sob 27 Maj, 2006

Witam
Nie ma co golfik bardzo ładny, nie przesadzony i w sam raz, podoba mi się :)

ps - Sob 27 Maj, 2006

Siemano. Golfik rzeczywiście niczego sobie, ale zawsze jest sie do czego przyczepic :) Dla mnie jest to np koncowka wydechu ;) pzdr!
Niemy - Sob 27 Maj, 2006

moze i koncowka nie jest ladna, ale za to te fele-piekne!

witam

Loko - Nie 28 Maj, 2006

Jesli chodzi o mnie to wogóel nie widze tej końcówki :D
PiTT - Nie 28 Maj, 2006

Siemanko wszystkim którzy niedawno dołączyli
Martinez - bardzo podobają mi się te 16" które masz, z tego co wiem to są oryginalne Hondy
Widziałem gościa na Allegro co sprzedaje różne części do Hondy i m.in. miał też takie fele w bardzo dobrej cenie
Szkoda że do Renault jak widziałem oryginalne Renuffkowe OZ Superturismo z Clio to cena była w okolicy 2k
No nic, liczę na k-marta że wypatrzy mi jakieś felunie od Williamsa ;)

Anonymous - Nie 28 Maj, 2006
Temat postu: hello HOTHATCH
;) wiec czas sie przewitac przesledziłem wasze forum i widze ze jest tu wielu miłosników zwariowanych czterech kołek to cieszy :P :P widze nawet ze jest tez paru aut z stajni HONDY to ciesz wiec niebede sam . Samochód nie jest by jezdzi jest po to aby go przerabiac oby jezdził szybciej i werózniał sie z tłumu :D :D :D

Loko - Nie 28 Maj, 2006

Witam, lubie Civici, napisz jaki masz silnik. :)