Kamill - Pon 28 Kwi, 2014 Federal, może być w 15, w niczym to nie powinno przeszkadzać, przeżyją 4-5 Ułeży jak nie więcej, a jak będziesz jeździć Kielce i Poznań to szybciej się guma zestarzeje niż opony zedrą.
T1R wrzuciłem żeby zaprezentować bezsens zakupu tamtych opon z allegro.
Jak byś chciał to poszukaj felg z e34, maja mniejsze ET a otwór centralny taki sam, więc pasują p&p, a będzie szerzejrasta - Wto 29 Kwi, 2014 Najpier rozpocznij od przesiadki na 17". A potem zapraszam do mnie po slicka.Cartoon - Wto 29 Kwi, 2014 Karq, jeśli dobrze pamiętam, kupił kiedyś t1r do civica. Po jednym treningu bieżnika nie było...Jakarti - Wto 29 Kwi, 2014 przezciez t1r to w zasadzie zwykla opona wiec chyba nie ma co sie specjalnei dziwic.
jednak mimo wszystko wazne jest jak sie jezdzi i czy cisnienie jest ok.
wystarczy przegapic moment przegrzania opony i zrobic na niej o 1 czy 2 kolka za duzo i po oponieKamill - Wto 29 Kwi, 2014
Cytat:
T1R wrzuciłem żeby zaprezentować bezsens zakupu tamtych opon z allegro
ja skomentowałem z kolei wpis Cartoona, który pisze o zdziwieniu Karq'u/a
wnosząc po (...) Cartoon tez chyba zdziwiony
btw.
Cartoon - Wto 29 Kwi, 2014 Ja się odnosiłem do wpisu Ekonomisty
btw.
M - Wto 29 Kwi, 2014 Jakarti - Wto 29 Kwi, 2014 M,
Ty i tak dzisiaj nie masz nic do roboty wiec troche oszukujesz M - Wto 29 Kwi, 2014 Mam mam, zawsze mam - dzisiaj mam chwile zajrzeć na hh.org co 50 linijek kodu
Ale przynajmniej mam ciszę i spokój.krzysiek_ - Wto 29 Kwi, 2014 Ktoś mi powie jaki to rocznik R888?
DOT CX36 i dalej AL42110. Kenet - Wto 29 Kwi, 2014 Z tego co napisałeś to 21 tydzień 2010 roku, ale dla pewności to zrób zdjęcie, bo zazwyczaj oznaczenia są bardzo czytelne:
krzysiek_ - Wto 29 Kwi, 2014 Właśnie wiem, że są bardzo czytelne i nigdy nie miałem problemu z odczytaniem tego poza slikami michałkami ale tu jest to jakieś dziwne.
Foto:
Kenet - Wto 29 Kwi, 2014 To jest chyba pieczątka upamiętniająca czyjeś L4