ptaku - Pon 31 Mar, 2014 To do zabawkowozu napewno zakupie r1r skoro tak polecacie ale w dupowozie musi byc cos bardziej przyziemnego PiTT - Pon 31 Mar, 2014 ja w swoim 5 gti mialem conti sporty2 i na serio dawaly radeGaydek - Pon 31 Mar, 2014
Jakarti napisał/a:
PiTT napisał/a:
Jakarti mial R1R
to byla kwestia wjezdzenia
wyborne oponki
cofam narzekania
Żeby mi to było ostatni raz Święty - Pon 14 Kwi, 2014 tyle jest tu stron że... zapytam pewnie 100 raz...
potrzebuje jakieś nowe opony do dupowoza. Jak się sprawdzają chińczyki, ew jakie polecacie? (jeśli da się to w ogóle polecić?)PiTT - Pon 14 Kwi, 2014 ostatnie 2 strony przeczytajSibu - Pon 14 Kwi, 2014 Święty dokładnie, do swojego zdrypiałego Volvo bierz Toyo R1R, Bridgestone RE050, Federala 595 RS-R, Pirelli P Zero Nero.
Ja dodałbym do tej listy Micheliny SA20 na suchy asfalt i PB00 na deszcz. Nie zapomnij jeszcze o modelu TZ 90 jakby się okazało że musisz 100 metrów przejechać po żwirze.Święty - Pon 14 Kwi, 2014
Cytat:
Święty dokładnie, do swojego zdrypiałego Volvo bierz Toyo R1R, Bridgestone RE050, Federala 595 RS-R, Pirelli P Zero Nero.
michool_vt - Pon 14 Kwi, 2014 uniroyal rainsport sie chyba tez nada Janusz - Pon 14 Kwi, 2014
Święty napisał/a:
tyle jest tu stron że... zapytam pewnie 100 raz...
potrzebuje jakieś nowe opony do dupowoza. Jak się sprawdzają chińczyki, ew jakie polecacie? (jeśli da się to w ogóle polecić?)
PiTT napisał/a:
ostatnie 2 strony przeczytaj
Sibu napisał/a:
Święty dokładnie, do swojego zdrypiałego Volvo bierz Toyo R1R, Bridgestone RE050, Federala 595 RS-R, Pirelli P Zero Nero.
Ja dodałbym do tej listy Micheliny SA20 na suchy asfalt i PB00 na deszcz. Nie zapomnij jeszcze o modelu TZ 90 jakby się okazało że musisz 100 metrów przejechać po żwirze.
dokładnie SIBU, pitt chyba ma problemy z czytanie ze zrozumieniem czasem Świety sie pyta o TANIE opony, a ostatnie strony to sama górna połka, ja niedługo bede miał podobny dylemat. Jeździł ktoś np na
http://www.oponeo.pl/dane...8-w-xl#51750814Święty - Pon 14 Kwi, 2014 Toyo
Proxes CF-1
Firestone
TZ300
Falken
ZE 914
IMPERIALE PiTT - Pon 14 Kwi, 2014 Janusz, dobrze przeczytalem, to ze TANIE to wylacznie Ty dopisales sobie
potrzebuje jakieś nowe opony do dupowoza. Jak się sprawdzają chińczyki, ew jakie polecacie? (jeśli da się to w ogóle polecić?)
pyta o chinczyki w domyśle je przekreślając
jak wpadnie Rasta to poleci Interstaty, poki go nie ma polecimy cos godnego zainteresowania Sibu - Pon 14 Kwi, 2014 Uniroyal Rainsport
Janusz, dobrze przeczytalem, to ze TANIE to wylacznie Ty dopisales sobie
pyta o chinczyki w domyśle je przekreślając
jak wpadnie Rasta to poleci Interstaty, poki go nie ma polecimy cos godnego zainteresowania
no to jakie on chciał te Chinczyki ?? drogie ??
ale ok, ja z Toba nawet nie polemizuje Ty tu jesteś prezydentem
(poza tym, szkoda czasu) PiTT - Pon 14 Kwi, 2014
nie chcial chinczykow, co Ty sie na nie tak uparles
wazne ze dostal precyzyjna odp i pewnie juz nie ma watpliwosci co kupic Walle - Wto 15 Kwi, 2014 Chińczyki wypadają coraz lepiej - Apollo w 225/17 osiągnęły bardzo dobre wyniki w testach, tak samo jak Point S - czyli opona w sumie budżetowa i mało znana.
Ojcu, który mało jeździ Seatem Ibizą kupiłem po prostu Dębicę