PiTT - Sob 22 Mar, 2014 chcac przetestowac zachwalane nokiany zamowilem zLine i specjalnie nie jestem zadowolony
po pierwsze glosne w chuj, przy nich goodyeary asymmetric 2 albo conti sport 3 to mistrzostwo swiata
jesli chodzi o trakcje to tez szalu nie ma, plus taki ze nie maja zbyt miekkich scianek
nie testowalem w deszczu ani na nagrzanym asfalcie, ale poki co oceniam je zdecydowanie gorzej niz wyzej wymionione
w sumie podobne do dunlopow maxx ktore tez byly srednie
jednak GY asymmetric 2 to rewelacyjna guma, tyle tylko ze latwo ulega uszkodzeniom mechanicznymGaydek - Sob 22 Mar, 2014 Trzeba było wziąć R1RToldi - Pon 24 Mar, 2014 ja chyba wezme Adrenaline re002 - w sumie to na 99%....zobaczymy jak w Clio będzie się sprawdzaćChloru - Pon 24 Mar, 2014 Toldi, będzie się sprawdzać. Mam takie na swoim śmietniku i całkiem przyjemne są. Muszę tylko poknuć z ciśnieniami odrobinę albo poczekać aż się ociepli bo wtedy zdecydowanie lepiej kleją Toldi - Pon 24 Mar, 2014 podobno w nich powinno się dmuchac ciut mniej niż w inne gumy. tak czytałem opinie krążące w sieciu w PL i za granica.Chloru - Pon 24 Mar, 2014 Toldi, właśnie taki mam plan. Citroen każe dmuchać na seryjnym flaku (195/55/15 2.6 i 2.4). Też na mój gust odrobinę za dużo jak na tę oponę. Jak dopadnę jakiś sensowny kompresor/manometr to spróbuję 2.3/2.1 czy jakoś tak. A oponę polecam - jak chcesz obadać to po pracy w okolicach ronda Zasrańców Syberyjskich się przemieszczam.GeKo - Wto 25 Mar, 2014 Ja wybrałem ciotce do Corolli Re002, bo chciała coś co ma lepszą przyczepność niż conti eco contact, to teraz słyszę że auto za dużo pali Chloru - Wto 25 Mar, 2014 GeKo, przecież wiadomo, że na spalanie auta w mieście największy wpływ ma kubeł i semi-slick Toldi - Wto 25 Mar, 2014 pytanie co to znaczy więcej pali.......mi teraz Clio średnio - z kompa - pokazuje 11.2
Jak się robi cieplej jestem w stanie zejść poniżej 11L.
Przecie do 12 nagle nie wzrośnie Gaydek - Sob 29 Mar, 2014
Bonczek napisał/a:
Ja nie wiem, ale jak sie dowiesz puść PW z cena za R888
Bonku, http://forum.hothatch.org...p=627299#627299ptaku - Sob 29 Mar, 2014 Co do opon to co polecicie do dupowozu jakim jest Golf 6 GTI tak zeby bylo dobre i na suchym i na mokrym przy mieszanej jezdzie ? Ja myslalem zeby zakupic Bridgestone RE 050a no ale moze ktos poleci cos nowszego rownie dobrego. Jedyne na czym mi zalezy to to aby opony nie skonczyly sie po jednym sezonie.Gaydek - Sob 29 Mar, 2014 Toyo R1R, starczą na dwa sezony ptaku - Sob 29 Mar, 2014 Slaba opcja na deszcz i wozenia dzieciaka Gaydek - Sob 29 Mar, 2014 Jeździłeś kiedyś na R1R? Zajebista opcja na deszcz