Kenet - Pią 28 Lut, 2014 Janusz ja latałem na R1R w Rally Służewiec i pompowałem normalnie jak na ulicę - 2.2 bara. To jest mistrz opona moim zdaniem, klei od razu po paru metrach bez jakiegoś rozgrzewania itp. Z drugiej strony mnie ciśnienie w oponach w Astrze interesowało już jak nic innego nie miałem do roboty na upalaniu Jak Ci będzie dupą miotać to upuszczaj z tyłu i tyle olek - Sob 01 Mar, 2014 2.2/2.0, pozniej podziekujesz. qbus - Sob 01 Mar, 2014 Przy takich temp jak teraz na krotkie kjsowe proby tyl 1.6-1.7 moim zdaniem Janusz - Sob 01 Mar, 2014 a jak będzie cieplej to upuszczac ?? narazie wbiłem przód 1.8 tył 1.6 Gaydek - Nie 02 Mar, 2014 Eksperty, za ile można sprzedać dwie nowe (z naklejkami) R1R 195/50/15 dot 4810 i 4910 (takie przysłali) i dwie używane R888 195/50/15 dot 4409 (jeszcze niedocinane, w stanie moim zdaniem do jeszcze kilku upalań).
Przeleżały w garażu cały zeszły rok, chyba nie ma sensu, aby leżały kolejny...Bonczek - Nie 02 Mar, 2014 Ja nie wiem, ale jak sie dowiesz puść PW z cena za R888 PiTT - Nie 02 Mar, 2014 ja napisze tylko tyle ze jak nowe opony to wylacznie u Kubasa
ma niesamowita cierpliwosc... najpierw zamowilem komplet 235/40/18 ale stwierdzilem ze przeciez 235/35/19 bedzie lepiej wygladac, wiec juz mial kurier przyjechac zabrac 18 i przywiezc 19... jednak poszedlem po rozum do glowy... jak zobaczylem ile faktycznie gumy jest na tej 19
przykladowe foto z netu
M - Nie 02 Mar, 2014 A jakie felgi wziąłeś jeśli można wiedzieć? Przeglądałem felgi u Kubasa w sklepie ale jakoś przez net wszystko wygląda słabo.M - Nie 02 Mar, 2014 A jakie felgi wziąłeś jeśli można wiedzieć? Przeglądałem felgi u Kubasa w sklepie ale jakoś przez net wszystko wygląda słabo.PiTT - Nie 02 Mar, 2014
M napisał/a:
A jakie felgi wziąłeś jeśli można wiedzieć? Przeglądałem felgi u Kubasa w sklepie ale jakoś przez net wszystko wygląda słabo.
mialem brac mille miglia 1002 w 19" -> yt http://www.youtube.com/watch?v=6Y-1RE45Nss
ale raczej poszukam czegos bardziej podchodzacego pod fabryke w 18"kubas - Nie 02 Mar, 2014 M tak serio, to felgi które sprzedajemy to głownie felgi dla Kowalskiego, tylko takich felg mozna sprzedać tysiące rocznie. Oz, speedline, bbs i inne fajne z naszego punkt widzenia felgi to już inna polka cenowa jesli chodzi o nowe felgi. Do bimmera szukasz czegoś?M - Nie 02 Mar, 2014
Ładne ładne, dobra marka, podobują mi się inne modele
kubas napisał/a:
M tak serio, to felgi które sprzedajemy to głownie felgi dla Kowalskiego, tylko takich felg mozna sprzedać tysiące rocznie. Oz, speedline, bbs i inne fajne z naszego punkt widzenia felgi to już inna polka cenowa jesli chodzi o nowe felgi. Do bimmera szukasz czegoś?
Tak szukam czegoś do bmkiKarQ - Nie 02 Mar, 2014
PiTT napisał/a:
M napisał/a:
A jakie felgi wziąłeś jeśli można wiedzieć? Przeglądałem felgi u Kubasa w sklepie ale jakoś przez net wszystko wygląda słabo.