To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Praca poszukiwana

Pirania - Pią 20 Gru, 2013

jest M, można zamykać :D
Niemy - Pią 20 Gru, 2013

Kenet napisał/a:
Podsumowująć polecam film w dziale koniobijcy - mistrz cycki :rotfl:

:rotfl:

ps. M +1

GeKo - Pią 20 Gru, 2013

arssss napisał/a:
ie rozumiem jak mozna oferowac darmowe staze tlumaczac to zdobyta wiedza. W zyciu bym sie na to nie zgodzil.

A ja rozumiem. I w konkretnych przypadkach bym się na to zgodził.
W październiku pojawiła mi się opcja wyjazdu na kontrakt do Mclarena na 3 miechy i to za przyzwoitą kasę. A pojechałbym nawet za darmo tyrać, bo wiem że za takie know-how na kursach musiałbym wybulić min 50k, a to i tak nie to samo co prawdziwa praca.
Nie pojechałem, bo jednak doświadczenie mam zbyt małe, a kontraktorów nikt nie prowadzi za rączkę, mają pracować szybciej i lepiej niż zatrudnieni na etacie.

Aha, temat mi nagrał znajomy :) Także plecki się przydają choćby na wejście, potem już trzeba udowodnić swoją wartość.

Franek - Pią 20 Gru, 2013

PiTT napisał/a:
taki model zatrudnienia tam funkcjonował, po 3 m-cach dostawałeś umowę albo wypad
mi chyba zaczęli płacić już po 2 m-cach :D

Teraz jest chyba jeszcze większy przemiał w branży.
Wazne co powiedziałeś, żeby trzymać nerwy na wodzy, bo opinia idzie w świat, a rynek jest malutki.
Mysle ze nie ma co narzekać na robotę w mediach, mimo że często jest stresująca.

Jakarti - Pią 20 Gru, 2013

Pirania napisał/a:
Nie staz się dziś liczy tylko wprowadzenie do firmy i niektórzy mogą to potwierdzić, c'nie ;-) ?

Pitt,
to chyba o mnie bo nigdy nie ukrywałem, ze powiedziales mi, ze szukacie swieżaka więc się zgłosiłem :) tyrałem przez 2 lata bez wolnego dnia bo chciałem szybko podgonić umiejetności do poziomu kolegów. i gdybym miał to zrobić jeszcze raz to podjałbym identyczną decyzję. brałem każdą robotę, prosiłem o wiecej zadan ale ja już za free nie pracowałem co mi do dzisiaj niektórzy przypominają :D dostałem 2k na start i jarałem się jak emeryci pod krzyżem na nowym swiecie. warto też dodać ze wczesniej pracowalem sobie spokojnie w sfinksie i zarabialem po 4-5k (praca w systemie 2 dni pracy, 2 dni wolnego) wiec nie moge powiedziec, ze sie przemęczałem :)

wygryzłem już Pitta. pracuję już nad pozostałymi :rotfl:

bez względu na branżę trzeba zapierdalać. wierzę w to i tyle.

Pirania - Pią 20 Gru, 2013

No bo Jakarti to żadna tajemnica ani powód do ściemy. Nikt dziś nikogo (prócz własnej rodziny :lol2: ) nie trzyma w robocie na piękne oczy. no za piękne cycki to co innego, ale powazne - ktos wprowadza, a reszta jest już po naszej stronie, by nie zawiść innych i siebie. Tak jesteś jedną z 1000 CV gdzie, albo cie ktoś wychwyci albo nie.

no to napisz po prostu następnym razem, ze mówisz o mnie :)

w każdym razie do Value przyjęto też:

- zioma dyr. zarządzającego, który się nie sprawdził i go wyjebali K.K.
- zioma dyr. online, który spierdolil co się dało i sam się zwolnił (gdyby tego nie zrobił to by go wyjebali) K.W.

także z tymi plecami to bywa różnie. zespól szybko zweryfikował wartość pracownika i sam szybko wnioskował o wyjebanie takiego lesera.

Kamill - Pią 20 Gru, 2013

Pirania napisał/a:
no za piękne cycki to co innego

Jakarti napisał/a:
no to napisz po prostu następnym razem, ze mówisz o mnie :)

:o

:)
pitt ma lepsze cyce niz ja.

pum - Pią 20 Gru, 2013

Kamill napisał/a:
Czy jest ktoś tutaj kto nie pracuje w reklamie ?

Ja... ;)

PiTT - Pią 20 Gru, 2013

moral z tej dyskusji jest taki że zarówno ja jak i jaka mamy pracę po znajomości i tak się kurde utryzmujemy przez wiele lat ;D
a tak juz całkiem serio, historia z życia
znajomy polecił innego znajomego do pracy... po pewnym czasie cholopak i tak wylecial a osoba polecajaca dostala info zwrotne, że jak chce utrzymac przyjazn, ma wiecej nie podsylać takich niewypałów :)

Niemy - Pią 20 Gru, 2013

Jakarti napisał/a:
:)
pitt ma lepsze cyce niz ja.

ja też mam fajne, mam wysyłać CV? :D

ty masz cyce jak gej :D
Niemy - Pią 20 Gru, 2013

lubisz to! :D
arssss - Pią 20 Gru, 2013

Jakarti, Kenet ja nie mowie,ze powinno sie za taka robote na dzien dobry dostawac gruby hajs,chodzi mi o to,ze chociaz te 500 powinni dawac zeby na dojazd bylo. Ja sam w pierwszej pracy nosilem gruz w wiaderkach przez dwa miechy po 3zl/h,a przy okazji uczylem sie "ogarniac prad". Chodzi mi tez o to,ze niektorzy pracodawcow oferuje bezplatne staze podpierajac to super wiedza jaka mozna przyswoic,a tak na prawde chuja sie nauczysz,no chyba,ze kto jaka kawe pije.