Pirania - Pią 20 Gru, 2013 jest M, można zamykać Niemy - Pią 20 Gru, 2013
Kenet napisał/a:
Podsumowująć polecam film w dziale koniobijcy - mistrz cycki
ps. M +1GeKo - Pią 20 Gru, 2013
arssss napisał/a:
ie rozumiem jak mozna oferowac darmowe staze tlumaczac to zdobyta wiedza. W zyciu bym sie na to nie zgodzil.
A ja rozumiem. I w konkretnych przypadkach bym się na to zgodził.
W październiku pojawiła mi się opcja wyjazdu na kontrakt do Mclarena na 3 miechy i to za przyzwoitą kasę. A pojechałbym nawet za darmo tyrać, bo wiem że za takie know-how na kursach musiałbym wybulić min 50k, a to i tak nie to samo co prawdziwa praca.
Nie pojechałem, bo jednak doświadczenie mam zbyt małe, a kontraktorów nikt nie prowadzi za rączkę, mają pracować szybciej i lepiej niż zatrudnieni na etacie.
Aha, temat mi nagrał znajomy Także plecki się przydają choćby na wejście, potem już trzeba udowodnić swoją wartość.Franek - Pią 20 Gru, 2013
PiTT napisał/a:
taki model zatrudnienia tam funkcjonował, po 3 m-cach dostawałeś umowę albo wypad
mi chyba zaczęli płacić już po 2 m-cach
Teraz jest chyba jeszcze większy przemiał w branży.
Wazne co powiedziałeś, żeby trzymać nerwy na wodzy, bo opinia idzie w świat, a rynek jest malutki.
Mysle ze nie ma co narzekać na robotę w mediach, mimo że często jest stresująca.Jakarti - Pią 20 Gru, 2013
Pirania napisał/a:
Nie staz się dziś liczy tylko wprowadzenie do firmy i niektórzy mogą to potwierdzić, c'nie ?
Pitt,
to chyba o mnie bo nigdy nie ukrywałem, ze powiedziales mi, ze szukacie swieżaka więc się zgłosiłem tyrałem przez 2 lata bez wolnego dnia bo chciałem szybko podgonić umiejetności do poziomu kolegów. i gdybym miał to zrobić jeszcze raz to podjałbym identyczną decyzję. brałem każdą robotę, prosiłem o wiecej zadan ale ja już za free nie pracowałem co mi do dzisiaj niektórzy przypominają dostałem 2k na start i jarałem się jak emeryci pod krzyżem na nowym swiecie. warto też dodać ze wczesniej pracowalem sobie spokojnie w sfinksie i zarabialem po 4-5k (praca w systemie 2 dni pracy, 2 dni wolnego) wiec nie moge powiedziec, ze sie przemęczałem
wygryzłem już Pitta. pracuję już nad pozostałymi
bez względu na branżę trzeba zapierdalać. wierzę w to i tyle.Pirania - Pią 20 Gru, 2013 No bo Jakarti to żadna tajemnica ani powód do ściemy. Nikt dziś nikogo (prócz własnej rodziny ) nie trzyma w robocie na piękne oczy. no za piękne cycki to co innego, ale powazne - ktos wprowadza, a reszta jest już po naszej stronie, by nie zawiść innych i siebie. Tak jesteś jedną z 1000 CV gdzie, albo cie ktoś wychwyci albo nie.Jakarti - Pią 20 Gru, 2013 no to napisz po prostu następnym razem, ze mówisz o mnie
w każdym razie do Value przyjęto też:
- zioma dyr. zarządzającego, który się nie sprawdził i go wyjebali K.K.
- zioma dyr. online, który spierdolil co się dało i sam się zwolnił (gdyby tego nie zrobił to by go wyjebali) K.W.
także z tymi plecami to bywa różnie. zespól szybko zweryfikował wartość pracownika i sam szybko wnioskował o wyjebanie takiego lesera.Kamill - Pią 20 Gru, 2013
Pirania napisał/a:
no za piękne cycki to co innego
Jakarti napisał/a:
no to napisz po prostu następnym razem, ze mówisz o mnie
Jakarti - Pią 20 Gru, 2013
pitt ma lepsze cyce niz ja.pum - Pią 20 Gru, 2013
Kamill napisał/a:
Czy jest ktoś tutaj kto nie pracuje w reklamie ?
Ja... PiTT - Pią 20 Gru, 2013 moral z tej dyskusji jest taki że zarówno ja jak i jaka mamy pracę po znajomości i tak się kurde utryzmujemy przez wiele lat
a tak juz całkiem serio, historia z życia
znajomy polecił innego znajomego do pracy... po pewnym czasie cholopak i tak wylecial a osoba polecajaca dostala info zwrotne, że jak chce utrzymac przyjazn, ma wiecej nie podsylać takich niewypałów Niemy - Pią 20 Gru, 2013
Jakarti napisał/a:
:)
pitt ma lepsze cyce niz ja.
ja też mam fajne, mam wysyłać CV? Jakarti - Pią 20 Gru, 2013 ty masz cyce jak gej Niemy - Pią 20 Gru, 2013 lubisz to! arssss - Pią 20 Gru, 2013 Jakarti, Kenet ja nie mowie,ze powinno sie za taka robote na dzien dobry dostawac gruby hajs,chodzi mi o to,ze chociaz te 500 powinni dawac zeby na dojazd bylo. Ja sam w pierwszej pracy nosilem gruz w wiaderkach przez dwa miechy po 3zl/h,a przy okazji uczylem sie "ogarniac prad". Chodzi mi tez o to,ze niektorzy pracodawcow oferuje bezplatne staze podpierajac to super wiedza jaka mozna przyswoic,a tak na prawde chuja sie nauczysz,no chyba,ze kto jaka kawe pije.