To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

Anonymous - Sob 05 Maj, 2012

Marek a to , które miał Wasq ? Jest coś w okolicach 12k chyba
GeKo - Nie 06 Maj, 2012

spoko Marek, ale kupowanie śmietnika i wkładanie hajsu mija sie z celem, do tego masz wydech który możesz przełożyć i już jesteś 1,5k-2k do przodu bo i tak masz w swoim wydech do wymiany.
Janusz - Nie 06 Maj, 2012

GeKo napisał/a:
bo i tak masz w swoim wydech do wymiany.
dlaczego Marasa OMP jest do wymiany ??

panowie czy ktos z was nie ma jakiegoś benzyniaka do sprzedania ?? musi miec min 4d, miec nie więcej niz 10 lat i nie mniej niż 120km... tak do 20kpln ?? chodzi mi tu o coś pewnego itp itd :)

GeKo - Nie 06 Maj, 2012

Janusz napisał/a:

wypalony i 100 razy łatany.

was79 - Nie 06 Maj, 2012

martin.h napisał/a:
was79 napisał/a:
Poza tym, jeżeli ktoś coś wie o pewnym ałcie na sprzedaż typu: s-max/touran/grand scenic/mazda 5 dajcie znać proszę

Jakieś S-maxy i tourany mamy na używkach w Katowicach, jak jesteś poważnie zainteresowany to podpytam w poniedziałek co to za egzemplarze

Szczególnie mi się nie pali, ale jakbyś mógł przy okazji zapytać, to byłbym wdzięczny

Marek23 - Nie 06 Maj, 2012

Cytat:
Marek a to , które miał Wasq ? Jest coś w okolicach 12k chyba

Boje się takich składaków.
GeKo napisał/a:
spoko Marek, ale kupowanie śmietnika i wkładanie hajsu mija sie z celem, do tego masz wydech który możesz przełożyć i już jesteś 1,5k-2k do przodu bo i tak masz w swoim wydech do wymiany.

No tu masz rację... A jaki tam wydech siedzi?

jozekrj - Nie 06 Maj, 2012

Janusz, szwagier będzie sprzedawał v40 kombi 2.0T 163KM tyle ze 2001r ( po wymianie kpl. sprzęgła i dwumasy) :rotfl:
Oczywiście klima, szyber, skóry
Były samochód Tomka Gryca

GeKo - Nie 06 Maj, 2012

Marek23 napisał/a:
No tu masz rację... A jaki tam wydech siedzi?

MG :D

Janusz - Pon 07 Maj, 2012

jozekrj napisał/a:
Janusz, szwagier będzie sprzedawał v40 kombi 2.0T 163KM tyle ze 2001r ( po wymianie kpl. sprzęgła i dwumasy) :rotfl:

nie bardzo :P kombi, rok i turbo odstraszają :P ale jaka byłaby przybliżona cena??

kubek13 - Pon 07 Maj, 2012

Janusz napisał/a:
GeKo napisał/a:
bo i tak masz w swoim wydech do wymiany.

panowie czy ktos z was nie ma jakiegoś benzyniaka do sprzedania ?? musi miec min 4d, miec nie więcej niz 10 lat i nie mniej niż 120km... tak do 20kpln ?? chodzi mi tu o coś pewnego itp itd :)

Hey, mam pojazd desantowy. Outback 2000r., sprowadzony z De, jeszcze nierejestrowany w kraju. Motor 2,5 aut., 156km. Jest instalacja sekwencja, hak. 230k km przelotu. Wizualnie zadbany. Miałem zostawić w domu, ale mogę rownie dobrze sprzedać. Bez ciśnienia. To pewne auto, nie parzy ;)

Janusz - Pon 07 Maj, 2012

2000r i automat, mi nie paszą :)
Walle - Wto 08 Maj, 2012

znajomy szuka czegoś pokroju Berlingo, Doblo, Caddy, na 5 miejsc, do 22.000 pln, najfajniej diesel. Jakby coś ktoś wiedział znał pewnego .....
jozekrj - Wto 08 Maj, 2012

Janusz, na razie nie mam pojęcia ale na pewno mieści się w Twoim budżecie
zorientuje się i prześle na priv

kamil - Wto 08 Maj, 2012

kubek13 napisał/a:
Hey, mam pojazd desantowy. Outback 2000r., sprowadzony z De, jeszcze nierejestrowany w kraju. Motor 2,5 aut., 156km. Jest instalacja sekwencja, hak. 230k km przelotu. Wizualnie zadbany. Miałem zostawić w domu, ale mogę rownie dobrze sprzedać. Bez ciśnienia. To pewne auto, nie parzy

jaka kasa i czy można prosić o jakies foty ?

kubek13 - Śro 09 Maj, 2012

kamil napisał/a:
jaka kasa i czy można prosić o jakies foty ?

Hey, cenę określę, jak opłacę akcyzę, którą i tak muszę opłacić.
Podeślij maila na priv, wyślę Tobie jakieś fotki.
Pozdrawiam