HH.ORG na Torze - [KJS]Tor Radom - 10 września ( sobota )
Janusz - Pon 12 Wrz, 2011 ja ogólnie bardzo żałuje ze clio nie dotrwało do Radomia w tym sezonie PiTT - Pon 12 Wrz, 2011
Barejka - Pon 12 Wrz, 2011 motyla noga Cassis - Pon 12 Wrz, 2011 Biorąc pod uwagę prędkość obrotową ziemi każdy z was miał tam co najmniej 1674 km/h.Yarko - Pon 12 Wrz, 2011 roj, ale jest moc na tym kole roj - Pon 12 Wrz, 2011 no clio dotrwało ale to Januszka jakieś takie z dwa razy szybsze od mojego (nie to żeby Januszek lepiej ogarniał, pewnie sprawa sprzętu ).
Pitt, jak będziesz miał więcej fotek to daj link.. aż normalnie szkoda że fej zbuka nie mam ani innej waszej klasy
Yarko napisał/a:
roj, ale jest moc na tym kole
no trzeba przyznać, że kolor jako jeden z niewielu pasuje całkiem do srebrnego clio.
dzięki raz jeszcze PiTT - Pon 12 Wrz, 2011
roj napisał/a:
no clio dotrwało ale to Januszka jakieś takie z dwa razy szybsze od mojego (nie to żeby Januszek lepiej ogarniał, pewnie sprawa sprzętu ).
Pitt, jak będziesz miał więcej fotek to daj link.. aż normalnie szkoda że fej zbuka nie mam ani innej waszej klasy
kurde, to wszystko co mam z Twoim clio a i tak miałem nie brać aparatu
nadal czekam na pozostałe foty, kilka osób robiło i nie chcą się podzielić teraz roj - Pon 12 Wrz, 2011
PiTT napisał/a:
kurde, to wszystko co mam z Twoim clio a i tak miałem nie brać aparatu
a to w takim razie dzięki za wrzucenie tych
PiTT napisał/a:
nadal czekam na pozostałe foty, kilka osób robiło i nie chcą się podzielić teraz
no jakiś spisek jest ewidentnie rasta - Pon 12 Wrz, 2011 ...Kamill - Pon 12 Wrz, 2011
rasta napisał/a:
Pod niezłą ścianę się tam wdrapał Dobrze z poduchy nie odpaliły...
W ogole jak dojechał skoro rozwalił chłodnice ?
Moze zerwało poduszkę którąś i dlatego biegi nie wchodzą, bo spodoem tam musiał dobrze wyhaczyć.rasta - Pon 12 Wrz, 2011 Wszystkie chłodnice całe, woda nie wiadomo skąd - może z opon Kamill - Pon 12 Wrz, 2011
rasta napisał/a:
Wszystkie chłodnice całe, woda nie wiadomo skąd - może z opon
LOL, jak ja przydzwoniłem to też kapało nie wiadomo z skąd, chyba odpowietrznikiem/przelewem płyn chłodniczy wyleciał.pum - Pon 12 Wrz, 2011 ale mu nie ubyło płynuPiTT - Pon 12 Wrz, 2011 to z tych opon wywaliłoroj - Pon 12 Wrz, 2011
PiTT napisał/a:
to z tych opon wywaliło
nie ma co się dziwić, że go wysrało na hamowaniu jak zamiast opony pompować to w nie wody nalał rajdowiec