Orlen o 7ej (na wylocie przed Zakrętem - dosłownie i w przenośni)Yarko - Śro 04 Maj, 2011 imho to nie jest dobry pomysł jechać w konwoju z lawetą, ale jak tam chcecie Bonczek - Śro 04 Maj, 2011 Są gorsze Michał - Śro 04 Maj, 2011 chyj, ja sie trzymam byka Anonymous - Śro 04 Maj, 2011 Dzizus kuwajapierole! czy akurat w niedziele trzeba odbierać pijaną dziewczynę z panieńskiego koleżanki?????????????? mać! to se na 99% pojechałem pooglądać Bad-i - Śro 04 Maj, 2011
Yarko napisał/a:
imho to nie jest dobry pomysł jechać w konwoju z lawetą, ale jak tam chcecie
ee no nie ma problemu, ja tam aż tak wolno nie jeżdże. Ale przeciez jak ktos bedzie chcial to moze leciec swoim tempem Janusz - Śro 04 Maj, 2011
Bad-i napisał/a:
Ale przeciez jak ktos bedzie chcial to moze leciec swoim tempem
chyba ze akurat będziesz chciał rozprostować rękę wtedy może być problem żeby Cie wyprzedzić bizon - Śro 04 Maj, 2011
kamil napisał/a:
a będzie ktoś jechał z Krakowa ?
Janek M - Śro 04 Maj, 2011 Janek jedzie clio po pierwsze miejsce na pudle - Janusz - Śro 04 Maj, 2011
bizon napisał/a:
Janek jedzie clio po pierwsze miejsce na pudle -
chyba pudle z częściami zapasowymi kamil - Śro 04 Maj, 2011 hm...a Janek zna Grześka VTS ? bo może by mógł zabrać mój układ wydechowy. Oczywiście zapłacę za fatygę M - Śro 04 Maj, 2011 Janku?Janusz - Śro 04 Maj, 2011 jakbym jechał to bym mógł ale nie jadę właśnie staram sie dowiedzieć czy ktoś nie jedzie bo bym się może zabrał na ogladare i trucie dupy Bad-i - Śro 04 Maj, 2011
kamil napisał/a:
hm...a Janek zna Grześka VTS ? bo może by mógł zabrać mój układ wydechowy. Oczywiście zapłacę za fatygę
kurde i moją budę też - dawno nie mialem takiej chwili zeby nie wyskoczyc na dzien do Krakowa arssss - Śro 04 Maj, 2011 Ja cały czas myślę czy skoro nie jadę upalac nie pojechac na oglądarę.