ale nie wiem, w ktorym zakladzie bo wtedy byl tylko jeden kamil - Pon 30 Sty, 2012 Rasta, czy takie opony się nadadzą na Poznań i ze 4 x Ułęż ? Czy nie będzie problemu z montażem u Ciebie ? http://allegro.pl/slick-m...2083080089.html
A w ogóle to warto brać je czy lepiej nowe maxsporty za 1100 ?
Pytanie Experckie, więc rozdaje pomuki kosmita - Pon 30 Sty, 2012 Jeśli mieszanka w miarę twarda i będziesz pilnował żeby ich nie przegrzać, to jak najbardziej się nadają.
Ja bym wolał używanego slicka niż nalewkę.Bad-i - Pon 30 Sty, 2012 odpowiedz eksperca i oczekuje pomooka
Jak jezdzisz z tak naciagnieta czapka i tak skoncentrowany na ulicy ze nie widzisz kolegi obok - to zadna opona Ci nie pomoze M - Pon 30 Sty, 2012 Za takie pieniądze to bym brał te michały - szkoda że nie dał foty na bieżnik.
A jednak dał.
Kamil jak ich nie kupisz to będziesz cipa.Mrozu - Pon 30 Sty, 2012
Bad-i napisał/a:
Jak jezdzisz z tak naciagnieta czapka i tak skoncentrowany na ulicy ze nie widzisz kolegi obok - to zadna opona Ci nie pomoze
kamil - Pon 30 Sty, 2012 Chciałbym jeszcze żeby spec od opon się wypowiedział, ale Kosmita, także mam podobne przeczucie rasta - Pon 30 Sty, 2012 Ja powiem tylko tylko, że take opony to naciągam na felgę jedną ręka więć problemu z montażem nie widzę - zapraszam.kamil - Pon 30 Sty, 2012 dobra, napisz jeszcze czy warto właśnie te wziąć.kamil - Pon 30 Sty, 2012 chooj, biere. Niech nikt nie waży mi się ich podebrać bo zajebe w kły rasta - Pon 30 Sty, 2012
kamil napisał/a:
dobra, napisz jeszcze czy warto właśnie te wziąć.
Ziom tego ci nie powiem bo potem będziesz miał do mnie pretensję Kuner - Pon 30 Sty, 2012 ciekawe ile mają lat bo na to nie zwróciliście uwagi....kamil - Pon 30 Sty, 2012 ja płacę , wiec sam moge mieć do siebie. Po prostu wolę, zeby mi ktoś podpowiedział czy jest oki czy nie. Rasta, jesteś spec, więc na podstawie zdjęć i opisu proszę o ocenę. Stan rzeczywisty Ciebie nie dotyczy i na pewno w razie wtopy nie będę miał pretensji Kuner - Pon 30 Sty, 2012 Zapytaj o rocznik. Jak nie mają wiecej jak 3-4 lata to ja Ci mówię byś brał