HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org
Anonymous - Śro 23 Mar, 2011 na żarcie chyba też musisz rezerwować PiTT - Śro 23 Mar, 2011
Marcel napisał/a:
na żarcie chyba też musisz rezerwować
my w pinku realizowaliśmy bez problemu
przy zamówieniu mówisz że płacisz bonami siema - Śro 23 Mar, 2011 Dziś ziomy chciały zrealizować kupony na sushi- usłyszeli że dostawa możliwa jest w piątek PiTT - Śro 23 Mar, 2011
jak zwykle pomysł był dobry, ale zaczyna się robić totalny burdel
w końcu ludzie zaczną się wkoorwiać i interes się skończyAnonymous - Śro 23 Mar, 2011 pójdą do biedronkiJakarti - Czw 24 Mar, 2011 opowiadzasz farmazony pitt w tym przypadku.
od poczatku jest info ze bony wazne do konca marca. wiadomo bylo, ze wszyscy sie zwala na koniec bo wlasnie zapomną. nie ma co plakac, trzeba bylo myslec mowie tutaj rowniez o sobie PiTT - Czw 24 Mar, 2011
Jakarti napisał/a:
opowiadzasz farmazony pitt w tym przypadku.
od poczatku jest info ze bony wazne do konca marca. wiadomo bylo, ze wszyscy sie zwala na koniec bo wlasnie zapomną. nie ma co plakac, trzeba bylo myslec mowie tutaj rowniez o sobie
źle rozwiązany system, powinno być tak że kupony kupione wcześniej, szybciej tracą ważność
jeśli jest do wykorzystania do końca marca to mam prawo skorzystać z niego pod koniec marca a nie w połowie o godz. 15 w środę
tyle w temacie, więcej nic tam nie kupię anjas - Czw 24 Mar, 2011 ok, a co z wtorkiem, jedziemy na RCW?PiTT - Czw 24 Mar, 2011
anjas napisał/a:
ok, a co z wtorkiem, jedziemy na RCW?
ja obraziłem się na gokarty, nie jadę M - Czw 24 Mar, 2011 PiTT chciał powiedzieć że tam jest za mały parking anjas - Czw 24 Mar, 2011
PiTT napisał/a:
ja obraziłem się na gokarty, nie jadę
przyjedź, obmacam mazdzioche Jakarti - Czw 24 Mar, 2011 PItt,
ziom
tak jak czesto sie zgadzamy to jestes koniem. jak wykupia bilety do kina przed Toba to tez system zawiedzie?
dzieki Siema, bedziemy moze jeszcze probowac.PiTT - Czw 24 Mar, 2011
Jakarti napisał/a:
PItt,
ziom
tak jak czesto sie zgadzamy to jestes koniem. jak wykupia bilety do kina przed Toba to tez system zawiedzie?
dzieki Siema, bedziemy moze jeszcze probowac.
luz kurdę, żartuję
więcej mnie będzie kosztował dojazd na te karty niż sama wartość kuponów
więc walić to
dobrze że mamy firmowe wyjście w czwartek Jakarti - Czw 24 Mar, 2011 siema - Czw 24 Mar, 2011 Jakarti, wiszę na telefonie do imoli od rana i niestety efekt jak wczoraj- odbijam się od ściany jak wszyscy. Jak chcesz to atakuj ich jeszcze, bo ja już nie mam nadziei