Oby się udało bo urzednicy są bardzo surowi, minister science-finansów zablokował 800mln na dotacje unijne bo musimy doplacic miliard do skladki.
ale chyba chodzi o dotacje z pup wiec tutaj unia nic nie ma do gadania bo to nie oni daja hajs. Z pupu każdy ogarnięty dostaje 18k plnM - Nie 15 Lis, 2009 wychodzi na to ze wcale nieAnonymous - Nie 15 Lis, 2009 Dobrze, że blisko bo czasem sie przydajecie i wreszcie zabierzesz swoje graty z magazynu
Najlepszego grubasie Franek - Nie 15 Lis, 2009 Gratulacje!
Foto z postępu w dalszym ciągu mile widziane!Greg - Nie 15 Lis, 2009 AFAIK dotacje z PUP się skończyły na ten rok. Dowiadywałem się, będą dopiero na 2010 pewnie już styczeń-marzec. Tez czekam. rasta - Nie 15 Lis, 2009
Cytat:
AFAIK dotacje z PUP się skończyły na ten rok. Dowiadywałem się, będą dopiero na 2010 pewnie już styczeń-marzec. Tez czekam.
Dokładnie
Focus MK2 ST Elektryk Łorangie
Porównanie z prawdziwym Carbonem
Stan na wczoraj - 28m2 w 4 godz.
Obecnie już zafugowane, jutro lecimy dalej z koksem Greg - Nie 15 Lis, 2009 Rasta, krzywo płytki leżą po lewej na 1. zdjęciu. Spadek od ściany jest.
Jaki to kolor flokowania w tym focusie?
Kurde, przyjadę chyba do Was tą dechę zrobić. rasta - Nie 15 Lis, 2009
Greg napisał/a:
Kurde, przyjadę chyba do Was tą dechę zrobić.
I tak ci nie wierzę
Greg napisał/a:
Rasta, krzywo płytki leżą po lewej na 1. zdjęciu.
To nie apartament mogą być krzywo
Greg napisał/a:
W tym focusie flokowania na razie brak.rasta - Nie 15 Lis, 2009 Mondeo MK3:
CHRZANEK - Nie 15 Lis, 2009 Gratuluje Piotrusiu
Nie sądziłem że tak szybko sie rozwiniecie.
Teraz będziecie mieli więcej miejsca na piwo Greg - Nie 15 Lis, 2009
rasta napisał/a:
Greg napisał/a:
Kurde, przyjadę chyba do Was tą dechę zrobić.
I tak ci nie wierzę
Zdziwisz się. Zastanawiam się jeszcze jakie elementy ogarnąć.
rasta napisał/a:
Greg napisał/a:
W tym focusie flokowania na razie brak.
Siet, wydawało mi się że na górze deski jest flok. A to ziarno zdjęcia a nie flok. rasta - Nie 15 Lis, 2009
Greg napisał/a:
Siet, wydawało mi się że na górze deski jest flok. A to ziarno zdjęcia a nie flok.
Qarwa, rzeczywiście tak to wygląda M - Wto 17 Lis, 2009 Raściak, tvn mango robią wam konkurencję