michool_vt - Wto 18 Lip, 2006 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1390105Michał - Wto 18 Lip, 2006 Dla mnie lipny przebieg, Do tego wydaje mi sie ze walone z przodu. Maska odstaje
Ale na plus idzie flok na desce , fajny fotel, kiera . Ogolnie spoko, jedynie ten przebieg.Peter - Wto 18 Lip, 2006 ogien!to ta wersja evo.kozacki na maksa.fotele racaro, kiera no i ta deska.no konkret! napalilem sie na ten flok.damn!
te evolution mialy kompresor?saxorulez - Wto 18 Lip, 2006 fuck... nie pamiętam już - ale evo chyba miały kompresor... tylko że nie miały floku na desce i miały seryjne fotele z alcantarą...
dziwna wersja.... w CH było Saxo Racing, Saxo in black i saxo EVOLUTIONPeter - Wto 18 Lip, 2006 zgadza sie.fotele ktos sobie sam wstawil bo sa to recaro.floku tez nie bylo.jezeli to evo to ma kompresor bemani.napisalem do kolesia w tej sprawie.poprosilem o wieksze fotki.jak bedzie kompresor to jade obejrzec i sie przejechac Anonymous - Wto 18 Lip, 2006
saxorulez napisał/a:
dziwna wersja.... w CH było Saxo Racing, Saxo in black i saxo EVOLUTION
No właśnie ja mam saxo in black. Nie mam ABS-u :570:saxorulez - Wto 18 Lip, 2006 te z CH ogólnie bez ABSu są nie wiem dlaczego..Dariano - Wto 18 Lip, 2006 eee jesli to kompresor bemani to chyba by mialo wiecej niz 120 km 160km jak dobrze kombinuje. Chyba ze koles nie jest swiadom tego co ma. A jak to ten z kompresorem to nie ma sie co cieszyc za mocno podobno lubia plonac zywym ogniem
[ Dodano: Wto 18 Lip, 2006 ]
a co miało saxo racing??saxorulez - Wto 18 Lip, 2006 saxo racing - fele oz 15" , było srebrne i miało dodatki citroen sport (pedały, gałka i nakładka na wlew)Dariano - Wto 18 Lip, 2006 A SAXO IN BLACK?? To niedlugo w klubie bedzie jedna z limitowanych wersji na CH Saxo juz stoji u blacharza i niedlugo pojawi sie na forum nowy klubowicz ale ciii!!!saxorulez - Wto 18 Lip, 2006 saxo in blac - wygląda jak Twoje... miało ciemniejszą tapicerę welurowa w środku i ciemne szyby z tyłu...Dariano - Wto 18 Lip, 2006 dzieki Łukaszku za wyczerpujace odpowiedzi saxorulez - Wto 18 Lip, 2006 spoko ziomalku....Loko - Wto 18 Lip, 2006 Wygląda zachęcająco ten niebieski saxofon, tylko ta cena troszke za bardzo optymistyczna.Michał - Wto 18 Lip, 2006 Heheh, loko, znając zycie , jest po dachu, po spaleniu, utopieniu, jak prawdziwe kazde saxo vts.