To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

michool_vt - Wto 18 Lip, 2006

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1390105
Michał - Wto 18 Lip, 2006

Dla mnie lipny przebieg, Do tego wydaje mi sie ze walone z przodu. Maska odstaje
Ale na plus idzie flok na desce , fajny fotel, kiera . Ogolnie spoko, jedynie ten przebieg.

Peter - Wto 18 Lip, 2006

ogien!to ta wersja evo.kozacki na maksa.fotele racaro, kiera no i ta deska.no konkret! napalilem sie na ten flok.damn!
te evolution mialy kompresor?

saxorulez - Wto 18 Lip, 2006

fuck... nie pamiętam już - ale evo chyba miały kompresor... tylko że nie miały floku na desce i miały seryjne fotele z alcantarą...

dziwna wersja.... w CH było Saxo Racing, Saxo in black i saxo EVOLUTION

Peter - Wto 18 Lip, 2006

zgadza sie.fotele ktos sobie sam wstawil bo sa to recaro.floku tez nie bylo.jezeli to evo to ma kompresor bemani.napisalem do kolesia w tej sprawie.poprosilem o wieksze fotki.jak bedzie kompresor to jade obejrzec i sie przejechac :D
Anonymous - Wto 18 Lip, 2006

saxorulez napisał/a:
dziwna wersja.... w CH było Saxo Racing, Saxo in black i saxo EVOLUTION

No właśnie ja mam saxo in black. Nie mam ABS-u :570:

te z CH ogólnie bez ABSu są nie wiem dlaczego..
Dariano - Wto 18 Lip, 2006

eee jesli to kompresor bemani to chyba by mialo wiecej niz 120 km 160km jak dobrze kombinuje. Chyba ze koles nie jest swiadom tego co ma. A jak to ten z kompresorem to nie ma sie co cieszyc za mocno podobno lubia plonac zywym ogniem

[ Dodano: Wto 18 Lip, 2006 ]
a co miało saxo racing??

saxo racing - fele oz 15" , było srebrne i miało dodatki citroen sport (pedały, gałka i nakładka na wlew)

A SAXO IN BLACK?? To niedlugo w klubie bedzie jedna z limitowanych wersji na CH Saxo juz stoji u blacharza i niedlugo pojawi sie na forum nowy klubowicz ale ciii!!!

saxo in blac - wygląda jak Twoje... miało ciemniejszą tapicerę welurowa w środku i ciemne szyby z tyłu...

dzieki Łukaszku za wyczerpujace odpowiedzi :)

spoko ziomalku....
Loko - Wto 18 Lip, 2006

Wygląda zachęcająco ten niebieski saxofon, tylko ta cena troszke za bardzo optymistyczna.
Michał - Wto 18 Lip, 2006

Heheh, loko, znając zycie , jest po dachu, po spaleniu, utopieniu, jak prawdziwe kazde saxo vts.