martin.h miał evo z kłówką i szperą bez przeglądu, turbodymoman zawstydził martina, bo podbili mu przegląd
Nikt się nie śmieje Anonymous - Pią 18 Gru, 2009
krz_p napisał/a:
strick napisał/a:
krz_p napisał/a:
mam program CompSportu + cooler z S3, po prostu dobry egzemplarz
Znam golfa który na samym programie ma tyle
IC z S3 nie ma raczej wpływu na uzyskaną moc
Jak pokazał przykład PiTTa, chyba jednak trochę ma.PiTT - Pią 18 Gru, 2009
igoriq napisał/a:
krz_p napisał/a:
strick napisał/a:
krz_p napisał/a:
Znam golfa który na samym programie ma tyle
IC z S3 nie ma raczej wpływu na uzyskaną moc
Jak pokazał przykład PiTTa, chyba jednak trochę ma.
no nie wiadomo do końca bo Compoty zrobiły mi zupełnie inny program
na poprzednim był zdecydowanie słabszy
jeśli coś dał IC to pewnie docenię to w lato, no chyba że przyczynił się tylko do wyrównania przebiegu momentu bo z tego co widziałem to bez IC z S3 moment mocniej spadaM - Sob 19 Gru, 2009 Wydajniejszy IC ma wpływ na moc.
Jednak jeśliby kierować się logiką to w takim razie po co go montują do uzyskania lepszych wyników?krz_p - Sob 19 Gru, 2009 IC ma wpływ na trzymanie mocy przy wysokich temperaturach
na uzyskaną moc ma raczej mały wpływ, przynajmniej w 2.0TFSI z K03Anonymous - Sob 19 Gru, 2009 Jeśli temat wymiany wydechu jest aktualny, to możecie mnie dopisać do listy. Jakiś czas temu rozmawiałem na ten temat z Patrykiem z CS, koszt 3000zł. Jestem w stanie dać te 2500 .strick - Sob 19 Gru, 2009 Czyli jednak sie przekonałes do MG? Anonymous - Sob 19 Gru, 2009
strick napisał/a:
Czyli jednak sie przekonałes do MG?
Nie chodzi o przekonanie, a o kasę .strick - Sob 19 Gru, 2009 No tak, chcesz zaoszczedzic, by jeszcze IC wsadzic, rozumiem Anonymous - Sob 19 Gru, 2009
strick napisał/a:
No tak, chcesz zaoszczedzic, by jeszcze IC wsadzic, rozumiem
... i magnetyzer paliwa 5 generacji!Anonymous - Wto 22 Gru, 2009 igorig wydech MG dał w leonie 2.0 TFSI kumpla 16PS bez remapu Anonymous - Wto 22 Gru, 2009
agentczor napisał/a:
igorig wydech MG dał w leonie 2.0 TFSI kumpla 16PS bez remapu
Ja bym liczył na około 20-30KM u siebie .vitesse - Wto 22 Gru, 2009 oswieccie mnie ile kosztuje kupno badz zrobienie z nierdzewki rurki łaczacej w saxo kolektor ze srodkowym tlumikiem z mocowaniami jak w oryginaleGrzesiek VTS - Czw 24 Gru, 2009 sadze ze kolo 300 zl z nierdzewki Anonymous - Pią 25 Gru, 2009
krz_p napisał/a:
A z tak z ciekawości, jaki masz moment obrotowy?
Wracając jednak do tematu wydechu, co raz bardziej skłaniam się do zainwestowania tych kilku zł w wydech MG by CS. Jeśli faktycznie będzie nas 4-5, sądzę, że można byłoby wynegocjować trochę lepszą cenę. PiTT, PGmaster, krz_p, dalej chętni?