To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

Loko - Śro 24 Maj, 2006

Mi: Czyli widze, że ma to być rajdówka pełna gębą, podoba mi się taki projekt :)
Michał - Śro 24 Maj, 2006

jestem ciekaw czy ktos z nowych członków :D dostał sie tutaj nie poprzez poczte pantoflową a np: poprzez naklejki na furach
Anonymous - Śro 24 Maj, 2006

chyba nie... mysle ze dobrze ze Czlonkowie przychodza w ten sposob a nie z ulicy bo dzieki temu jest luzna atmosfera a nie banda niewyzytych fiutow jak na innych wiekszych forach. Za pare lat i tak bedzie nas wiecej i bedzie taka mafijna Rodzina. Czlonkow. Nie fiutow :053:
saxorulez - Śro 24 Maj, 2006

tak jest...

witam wszystkich :)

jakieś fotki 205 zobaczymy i tego nowego VTS'a?

Michał - Śro 24 Maj, 2006

JIMEK napisał/a:
a nie banda niewyzytych fiutow

heheheh, ziom nie moge z tobą :D
koniec OT ;)

k-mart - Śro 24 Maj, 2006

W koncu mamy 205 gti na forum!!!! :D :564: :564:
Przez jakis czas sam sie zastanawialem nad kupnem 205 by bylo tutaj, bo taki klasyk musi byc!! :)

Siemanko Mi :D my sie znamy z innego forum :) ooo wiedze ze juz naprawiles sc :D skoro piszesz ze smigasz sajczentem :) 205 to zajebsta furka.sam taka mialem i to 1.9 :D ale saxo lepsjejsze!!
mi - Śro 24 Maj, 2006

Tak właśnie myślałem sobie, że skądś znam Twój nick, z tym saxo zobaczymy na jakiejś ustawce czy faktycznie lepsze :564: Sej naprawiony, ale wciąż irytująco wolny :553:
Ja przyznaję, że na to forum trafiłem dzięki naklejce na szybie (saxo, staliśmy drzwi w drzwi ostatnio na tuning zlocie w zabrzu, ja czerwonym sejem) - patrzę sobie hothatch.org i myślę - ma się tego hothatcha, trza zajrzeć ;)
zdjęć nie wrzucam, bo a) nie wiem jak b) mój pug jest brzydki jak noc

mi napisał/a:
Tak właśnie myślałem sobie, że skądś znam Twój nick, z tym saxo zobaczymy na jakiejś ustawce czy faktycznie lepsze :564: Sej naprawiony, ale wciąż irytująco wolny :553:
Ja przyznaję, że na to forum trafiłem dzięki naklejce na szybie (saxo, staliśmy drzwi w drzwi ostatnio na tuning zlocie w zabrzu, ja czerwonym sejem) - patrzę sobie hothatch.org i myślę - ma się tego hothatcha, trza zajrzeć ;)
anie juz nie przesadzaj ze jest brzydki:) dobra glebe ma:) jest zajebisty bo oryginalny.Ty lepjej napisz jak tam przerobki u Kaktusa i samera :) pucuj sie pucuj :) kurde kilka chwil nie zagladalem na forum 205 i juz zapominaja o czlowieku :D

ja mialem taka 205

a to 205 Mi

Niemy - Czw 25 Maj, 2006

mi napisał/a:

w Zabrzu pod M1 ??

slyszalem ze tam sie przeniosla miejscowka z Gliwic z tak zwanej "Strefy",bylem tam w ostatnia niedziele, ale byla straszna wiocha :513: same jakies palenie gumy,lans wiesniakow itd, ZADNYCH WYSCIGOW :566:

[ Dodano: Czw 25 Maj, 2006 ]
mi napisał/a:

w Zabrzu pod M1 ??

slyszalem ze tam sie przeniosla miejscowka z Gliwic z tak zwanej "Strefy",bylem tam w ostatnia niedziele, ale byla straszna wiocha :513: same jakies palenie gumy,lans wiesniakow itd, ZADNYCH WYSCIGOW :566:

[ Dodano: Czw 25 Maj, 2006 ]
mi napisał/a:

w Zabrzu pod M1 ??

Niemy - Czw 25 Maj, 2006

kurwa mac! troche net mi sie blokuje i czasami wysyla pare razy, a nie mozna edytowac po 10 min :547:
mi - Czw 25 Maj, 2006

tu nie zaprzeczę - byłem pod m1 pierwszy raz i wieś straaaaaszna.....
oj zowa - musiałeś mi tu wstydu narobić :567: ;)

Anonymous - Czw 25 Maj, 2006

siemano geje... tak sie nagle przeniesliscie i nie poczekaliscie wiek was kurde szukalem... potem odezwal sie mada faka gej przywodca nasz moderato saxorulez i mnie sciąg do was :)
wiec jestem swoją Honde połatałem, polakierowalem i sobie latam na 16 i z tych mich 90 KM to juz mi 26 zostało... no ale coż miło mi Was powitac

Jakarti - Czw 25 Maj, 2006

que pasa Martinez? donde esta tu gitarra ? :D

witanko dla wszystkich nowych i starych :D :D:D

saxorulez - Pią 26 Maj, 2006

prośie .. prosie.. Martinez dołączył :)

1.4 nie jest Hot ale napewno hatch