EmerytRs2 - Śro 30 Gru, 2015 Tez zdecydowalem sie na fachowe oko i doswiadczenie w temacie. Samemu mozna sprawdzic wiele i pewnie odebralbym tak jak jest. Niestety o wynajeciu kogos zadecydowala akcja akacja z deweloperem a w sumie z kierownikiem bud jako wykonawca robot budowlanych...chcieli mnie oszukac. Dogadalem sie oczywiacie na przerobke lokatorska, ktora wiazala sie z przeniesiem wszystkich instalcji wod-kan i wentylacji jezeli chodzi o kuchnie chcieli nam wmowic co innego bo na etapie budowy dali dupy. Sprawa zostala wyprostowa po szybkiej interwencji aczkolwiek deweloper po zlosci niechce mi teraz obudowac karton gipsem dwoch odcinkow rury...choyy mu w dupe przy okazji...
Przy odbiorze trzeba miec katowniki do scian. Plus dwie poziomice...w tym jedna dluga na 2 metry i normy budowlane. Samemu tez ciezko zrobic pomiar powierzchni bez dalmierza. Bez podlaczonego pradu ciezko samemu sprawdzix instalacje ale jest protokol odbioru instalacji...itp itd..
Bardzo dobrze platna fucha.!! Sam bym sie zajal na szersza skale.kamil - Śro 30 Gru, 2015 w Dom Development za tą cenę to znajdziesz na obrzeżach miasta Szukaj Wilanów do 7000 k za metr znajdziesz.
Ogólnie spoko w chuj lokalizacja
za 3 lata będzie obwodnica i tramwaj, więc ceny na rynku wtórnym mocno pójdą w górę.EmerytRs2 - Śro 30 Gru, 2015 Nie wiadomo czy pojda czy nie? Wszystko zalezy dalej od podazy tych mieszkan na rynku. Przy nowo otwartej 2 lini metra ceny nie poszly mocno w gore.kamil - Śro 30 Gru, 2015 Raczej tak bo okolica coraz bardziej popularna, terenów pod nową zabudowe coraz mniej, a inwestycji w okolicy coraz więcejChloru - Śro 30 Gru, 2015
DeeS napisał/a:
Jestem wstepnie na etapie poszukiwań mieszkania w okolicy Bielany/Bemowo/Wola metraż 38-48m2.
Kamill napisał/a:
Rzuć okiem na wilanów,
DeeS, na Bemowie się trochę ostatnio buduje. Nieźle zapowiada się DD między Powstańców Sląskich i Olbrachta. Możesz popatrzeć też na Bielanach (okolice Przy Agorze/Sokratesa) plusem będzie dostęp do metra. Wola będzie droższa, bliżej centrum i może być trudniej znaleźć coś fajnego.Bonczek - Śro 30 Gru, 2015 DeeS sprawdz okolice Dywizjonu 303. Ja tu mieszkam, Vlodarsky i Pepe. Mi sie mieszka super - cicho, obwodnica, las rzut beretem, wszystko pod nosem, brak korków możesz chłopaków podpytać jak ich odczucia.DeeS - Śro 30 Gru, 2015
Chloru napisał/a:
Jestem wstepnie na etapie poszukiwań mieszkania w okolicy Bielany/Bemowo/Wola metraż 38-48m2.
Kamill napisał/a:
Rzuć okiem na wilanów,
Chloru, Spokojnie, jestem w stanie rozszerzyć o Wilanów
Bonczek Słyszałem dużo dobrego o tej okolicy. Sprawdzę co się buduje w tej chwili. Wasze mieszkania kto budował ? Który Developer ?Bonczek - Śro 30 Gru, 2015 Profbud.Chloru - Śro 30 Gru, 2015 DeeS, nie rób tego! D303 to fajne miejsce. Jeszcze się niedawno pobudowało parę ciekawych bloków na ul. Narwik niedaleko. A jeżeli już rozszerzasz poszukiwania to popatrz na Włochy. zefir był i mu się prawie spodobało Cartoon - Czw 31 Gru, 2015 Narwik - mówisz o tym przy samej trasie bez paneli? Chloru - Czw 31 Gru, 2015 Cartoon, tak trasa jest blisko - czy są to bloki przy samej S8, nie pamiętam. Nie robiłbym z tego powodu dramatu tylko pojechał obejrzeć i samemu ocenić. Pamiętam, że jak ogladałem plany w sieci to mieli rozsądne ceny i w miarę niezłe rozkłady mieszkań.Cartoon - Pią 01 Sty, 2016 Mieszkam obok - byłem tam na spacerze obejrzeć EmerytRs2 - Sob 02 Sty, 2016 Chlopaki dla mnie nowe bemowo to taka lewa bialoleka dlatego pisze kwestie indywidualne. Morton masz jakies info? Chyba jednak zmieni sie wykonczenie w lazience. Przekombinowalismy na szerokosc z ta lazienka i teraz ciezko zmiescic wszystko, tak by zachowac funkcjonalnosc i dostep do kazdego sprzetu. Zmienila sie koncepcja bo bylem to pomierzyc samemu i juz teraz brakuje mi we wnekwch i waznych punktqch po 1 cm gdzie jeszcze klej i plytka.EmerytRs2 - Sob 02 Sty, 2016 Chlopaki dla mnie nowe bemowo to taka lewa bialoleka dlatego pisze kwestia b.indywidualna. Morton masz jakies info? Chyba jednak zmieni sie wykonczenie w lazience. Przekombinowalismy na szerokosc z ta lazienka i teraz ciezko zmiescic wszystko, tak by zachowac funkcjonalnosc i dostep do kazdego sprzetu. Zmienila sie koncepcja bo bylem to pomierzyc samemu i juz teraz brakuje mi we wnekwch i waznych punktach po 1 cm gdzie jeszcze dojdzie klej i plytka. Bedzie odplyw liniowy na sto procent lub zwykla kratka inaczej nie dostane sie do tej wneki po prawej stronie. Brodzik nawet jak byłby 80 to zostanie 25 cm dostepu. Teraz mieszkam przy wilsona i mieszka sie bajecznie. Blisko wszedzie!! Trasa torunska tuz obok. Metro, zielono cicho i spokojnie. Zabija tylko cena. Co lepsze na Mlocinach tez mieszkalem zaraz przy metrze ale w starej czesci po prawej stronie. W sumie bardzo dobrze , ale bylo to jednak stare blokowisko. Chlopaki z podworka czesto dbali o porzadek na moim lustrze odkurzajac parapet przy uzyciu nosa.Jakarti - Sob 02 Sty, 2016 nie umiesz edytowa posta? )
i jak planowales lazienke skoro teraz sprzety utawiasz? nie przechodzisz przez start , nie otrzymujesz premii
nie musisz robic brodzika, mozesz postawic szybe i tylko plytki
zdobedziesz troche miejsca