roj - Śro 18 Gru, 2013 spalanie w clio na r888 dogrzanych + ok. 1,5-2 litry w trasie
Jeśli fura do jazdy po mieście to jeszcze spoko. Jak bywa zabierana w trasę to uważam, że lepiej kupić r1r albo coś jeszcze bardziej cywilnego. R888 robi hałas jakby się wszystkie łożyska wysypały, spalanie jw. no i jak trafisz powrót 300 km w ulewę to będziesz miał dobry czelendż .
a rsr po mieście się pewnie nie dogrzeje przy krótkich odcinkach i będzie kleił tak samo jak opona mniej sportowa.Gaydek - Śro 18 Gru, 2013 Tylko R1R kosmita - Śro 18 Gru, 2013 Tylko interstejt !Gaydek - Śro 18 Gru, 2013 R1R u KUBASA !!!S2WED - Śro 18 Gru, 2013 Wychodzi w takim razie na to, że chyba nie ma to sensu za bardzo
Lepiej chyba kupić jakies conti sporty, p zero czy cośtam sportowego "cywilnego"... Bo nie dość że semi slik na wodzie hardkor, to i tak nie będzie z większości korzyści bo na krótszej trasie nie zdążą się dogrzać...Bonczek - Śro 18 Gru, 2013
roj napisał/a:
spalanie w clio na r888 dogrzanych + ok. 1,5-2 litry w trasie
Ziom, jak dogrzałeś r888 w trasie? roj - Śro 18 Gru, 2013
Bonczek napisał/a:
roj napisał/a:
spalanie w clio na r888 dogrzanych + ok. 1,5-2 litry w trasie
Ziom, jak dogrzałeś r888 w trasie?
ziom... jadąc
jedziesz normalnie, 130 i po pewnym czasie, jak trzeci raz z rzędu robisz o dwa głośniej muzykę bo Ci ją zagłusza wycie z zewnątrz to znak, że mają temperaturę. Polecam.qbus - Czw 19 Gru, 2013 Kup sobie R1R... uniwersalna guma, bardzo dobra na wszystkie warunki pogodowe S2WED - Czw 19 Gru, 2013
qbus napisał/a:
Kup sobie R1R... uniwersalna guma, bardzo dobra na wszystkie warunki pogodowe
Ale na poważnie, czy się nabijasz? Pozatym to nie dla mnie, bo ja mam Michelin Pilot Exalto i na razie nie narzekam... braciak bedzie letnie kupował Kamill - Czw 19 Gru, 2013 Jak nie masz jakiegoś twardego zawiasu, albo grubych stabów zeby przytrzymał cie w zakręcie, to semi bez sensu bo predzej rozbujasz bude i wylecisz z fotela niż semislick puści.
Ja bym poszedł w cos z UHP, będzie uniwersalnie, szybko w deszcz i w słoneczne dni, a to jest najważniejsze w aucie na codzień, żebyś nie musiał analizować każdego metra asfaltu i leciał pewnie w kazdych warunkach.pum - Czw 19 Gru, 2013 ja bym poszedł w międzystanówki rasta - Czw 19 Gru, 2013 Też polecam międzystanówki do turlania się po mieście nie ma sensu semi-slick, tak samo jakaś super markowa opona chyba, że maż w huy hajsu i 300 kucy. Gaydek - Czw 19 Gru, 2013
S2WED napisał/a:
qbus napisał/a:
Kup sobie R1R... uniwersalna guma, bardzo dobra na wszystkie warunki pogodowe
Ale na poważnie, czy się nabijasz? Pozatym to nie dla mnie, bo ja mam Michelin Pilot Exalto i na razie nie narzekam... braciak bedzie letnie kupował
Poważnie, na 100%Dariano - Sob 04 Sty, 2014 Semi slick by najmniej Federal RSR nie nadaje się do jazdy w dużym deszczu u mnie przy 70-80kmh na gładkim asfalcie jechałem a raczej ślizgałem się po całej drodze , na takim chropowatym asfalcie z kamyczkami jest ok. Nie polecam opony jako sezonową.kaziu1985pn - Wto 07 Sty, 2014 jakie opony polecacie do dupowozu w rozmiarze 215/45/17 z w miarę twardym bokiem. beda sie kulac w zestawie z h&r wiec kitowo by było jesli za mocno by się kładły w łukach