Vlodarsky - Czw 05 Lip, 2007 Oględziny AXa 1,4 w Legionowie.
Oglądałem właściwie tylko blache...
Zacznijmy od tyłu - podłoga bagażnika jest nie tknięta. Na zgrzewach ze wzmocnieniem tylnym rdza i dziury.
Lewy bok -
- tylny lewy błotnik - łuszczy się lakier i widać kit oraz odrobinę rdzy na rancie
- lewy próg szpachla powciągała lakier - słaby lakiernik
- lewa wnęka drzwi po lakierze - niespolerowany lakier - kit
- lewy przedny błotnik w miare wygląda zdrowo
Prawy bok
- gorzej niż lewy... rudy wychodzi spod listwy progowej
Przód czyli najlepsze...
- lewa podłużnica przegnita
- prawa podłużnica słaba - powierzchowna korozja
- maska chyba ok ale nie przyglądałem się jej tak mocno.
- dach był mokry i napierdzielał straszny deszcz więc też dobrze nie oglądałem
ale chyba dobry
Wnętrze ładne moim zdaniem.
Mechanika - nie oglądałem mechanicznie, nie odpalałem bo raczej już nie było po co. Zauważyłem tylko kantem oka że spod uszczelki pokrywy zaworów troche cieknie.
Gereneralnie auto na 2 z dwoma minusami. Wartość moim zdaniem - 700 zł czyli tyle ile jest wart taki silnik sprawny i te fotele
A jak wracałem to opierdzieliłem tortille w powiększonym zestawie z dużymi frytkami i colą bez lodu w macu na Modlińskiej.
PozdrawiamVlodarsky - Czw 05 Lip, 2007 Blacharsko to nikt tego by nie chciał już odbudować... kitFreeMan - Czw 05 Lip, 2007 Fajna fura była... Szkoda ze juz nigdy nie bedzie jak nowa ale jezeli trafi do nas to napewno jeszcze nie jesden raz ja zobaczymy w ogloszeniach.
ale co najwazniejsze : zwolniony z opłaty skarbowej Vlodarsky - Czw 05 Lip, 2007 uwierz mi : Jeszcze zobaczysz ogłoszenie "bezwypadkowa" Tylko ja nie wiem jak ktoś wspawa te elementy to nie ma szans żeby to się trzymało kupy...Grzesiek VTS - Czw 05 Lip, 2007 właśnie kiedyś ten kolo miał saxo chciałem go kupić, ale jak pojechałem to wyglądało jak po walcowaniu.
Ten gościu sprowadza tylko taki fury bo za marna kasę je kupuje.
Znajdę fotki tego vts to się wystraszycieAnonymous - Pią 06 Lip, 2007 Przecież on jest bezwypadkowy..... lewą stroną :570: lenny - Pią 06 Lip, 2007 wow, masakra...k-mart - Pią 06 Lip, 2007 przepiekne rs trophy, http://my.ricardo.ch/accd...p?IDI=511456066Misiek_lbn - Pią 06 Lip, 2007 wtf ilo on jest kolorowy... :570:CHRZANEK - Pią 06 Lip, 2007 Piekny ten renuar - a jakie foteliki...saxorulez - Pią 06 Lip, 2007 foteliki takie w serii ma.. cudowny, najlepszy z najlepszych jeśli chodzi o Clio SPortCHRZANEK - Pią 06 Lip, 2007 Taki wloski warm hatch