Misiek_lbn - Pią 22 Lut, 2008 witam i lewapa i sebsona, kolejne dwie france na forum Niemy - Pią 22 Lut, 2008 witam nowych, szczegolnie tych ze slaska
a dzisiaj zaprosilem do nas mojego kolege, kupil Saxo VTS ph II, czerwone ala Michal, sprowadzone z Wloch, moze sie zarejestrujeAnonymous - Pią 22 Lut, 2008 przypominam (tym co nie wiedza) ze ja to ten nie dobry co "na wprost" jezdzi saxorulez - Pią 22 Lut, 2008 who's heart is in it
Witam Anonymous - Pią 22 Lut, 2008 Jak sie dorobie odpowiedniej listy postow to zaktualizuje watek W PMR bo troche sie zmienilo - wiec przygotujcie sie na okres spamu Misiek_lbn - Pią 22 Lut, 2008 sebson, skąd wziąć wlepy na samochód takie jak Ty masz
bo słyszałem od wspólnego znajomego, że prezentują się bardzo fajnieAnonymous - Pią 22 Lut, 2008 Sam je produkuje
jak chcesz to dawaj na PWRudello - Pią 22 Lut, 2008 czesc lewap
Czyzby teraz na forum najwiecej bylo Clio sportow?? Anonymous - Pią 22 Lut, 2008 strzaleczka nowym lub mniej nowym
a czy ja moge sie jeszcze raz przywitac bo dawno tego nie robilem ?:D
I jako szczesliwy posiadacz nowego nie hothatchowego auta zaczac kariere jeszcze raz ?:)
no niby ma 2.0 16v pod maska i 136 kucy ale sedan niestety i z kuchenka w dodatku i do tego jeszcze ford w kolorze policyjnego auta z kamera ( identyczny smigal po siekierkowskim jakis czas temu );)
to co ? moge moge moge ?anjas - Pią 22 Lut, 2008 witma nowych kolegów Anonymous - Pią 22 Lut, 2008 Dzięki dla wszystkich za miłe przyjęcie na tym "specyficznym" forum BaRtO_206GT - Pią 22 Lut, 2008 siema Sebson!
dobrze ze na avatarze napisales "probably" hehhehe Anonymous - Pią 22 Lut, 2008
BaRtO_206GT napisał/a:
siema Sebson!
dobrze ze na avatarze napisales "probably" hehhehe
Anonymous - Pią 22 Lut, 2008
BaRtO_206GT napisał/a:
dobrze ze na avatarze napisales "probably"
nie widze problemu zawsze mozna pug zamienic na 106