Anonymous - Pią 22 Lut, 2008 Witam Wszystkich, po pewnych problemach z rejestracją jestem na forum. ( dzieki Marek )
Od tygodnia jeżdze moim pierwszym, własnym Hothatchem ,
Autko, to Sport Clio 182.
Pozdrawiam
Mam nadzieje że poznam wkrótce forumowiczów na spotach i upalaniach.Bart - Pią 22 Lut, 2008 ooo, świeża krew ze śląska
witamy!
edit: niech zgadnę - masz na imię Paweł?Anonymous - Pią 22 Lut, 2008 Serdecznie witamy i zapraszamy do integracji z chlopakami ze Śląska Marek23 - Pią 22 Lut, 2008 No, lewap w końcu... Ja w przyszłym tygodniu wyciągam auto z garażu i chcę je trochę odkurzyć. Więc spot musi być. W Siemianowicach Śląskich jest Autodrom to sobie tam poupalam(y), pogadamy,itd... W kontakcie.CHRZANEK - Pią 22 Lut, 2008 Witam Lewapa i jego Renuara Anonymous - Pią 22 Lut, 2008
Marek23 napisał/a:
a w przyszłym tygodniu wyciągam auto z garażu i chcę je trochę odkurzyć. Więc spot musi być. W Siemianowicach Śląskich jest Autodrom to sobie tam poupalam(y), pogadamy,itd... W kontakcie
Bardzo chetnie, zadzwonie też do Kuby z który jezdzi żółtym Clio F1, znasz chłopaka saxorulez - Pią 22 Lut, 2008 Ja już się przywitałem Loko - Pią 22 Lut, 2008 Cześć i czołęm. Powitałstrick - Pią 22 Lut, 2008 Witam, nie zakrywaj rejestracji, bo juz Ci cyknałem foty pod GWSH i wrzuciłem na forum Anonymous - Pią 22 Lut, 2008
strick napisał/a:
bo juz Ci cyknałem foty pod GWSH i wrzuciłem na forum
Paparrazziii , zgadza sie , to moje, a byłem nim na uczelni pierwszy raz.
kończe już tą "wspaniałą" uczelnie strick - Pią 22 Lut, 2008 Było stawiac auto przy wejsciu do bufetu Ja sie tam jeszcze przynajmniej rok pomecze ps - Pią 22 Lut, 2008
lewap napisał/a:
Witam Wszystkich, po pewnych problemach z rejestracją jestem na forum. ( dzieki Marek )
Od tygodnia jeżdze moim pierwszym, własnym Hothatchem ,
Autko, to Sport Clio 182.
Czesc.
Zacny hothacz na poczatek!
Powodzenia i swietlanej przyszlosci na forum zycze. k-mart - Pią 22 Lut, 2008 siema,
clio z PL czy sprowadzone?Anonymous - Pią 22 Lut, 2008 z PLAnonymous - Pią 22 Lut, 2008 To i ja sie przywitam poraz wtory