To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - Jabłko Kącik

PiTT - Wto 18 Wrz, 2012

true
może faktycznie applowe konferencje przypominają nieco spotkania pracowników firmy Amway, ale amerykanie po prostu mają coś z głowami nie tak :lol2:
jarają się takimi głupotami że ciężko to pojąć
szczytem "banaństwa" jest kupno telefonu wykładanego kryształami swarovskiego czy też na bogato, diamencikami
mało to jest takich edycji motoroli gdzie telefon kosztuje 10k+
a to jakieś pozłacane, inne ze szlachetnymi kamieniami itd.
nie wiem o czym tu dyskutować jak telefon wypada nieco powyżej cen sklepowych innych firm
myślę że to właśnie wynika z punktu postrzegania cen telefonów z poziomu klienta który dostaje telefon z abo za kilka zł.
wtedy faktycznie porównując galaxy 3 za np. 99 zł. do ajfona za 2k+ na allegro robi się spora różnica
pamiętajmy że są jeszcze osoby których to wali i kupują co im się podoba bez patrzenia na promocję u operatora
wdając się w bezsensowne przepychanki na argumenty dlaczego iphone jest taki zły/dobry, zniżamy się dokładnie do poziomu fanatycznych miłośników marki, bez znaczenia czy to apple, samsung czy nokia
ja osobiście nigdy nie przywiązywałem się do marki, wybierałem to co wg mnie jest najlepszą opcją, myślę że taki tok rozumowania jest najsensowniejszy ;)
a przy okazji życzę każdemu iphona 5 pod choinką ;D

dzik - Wto 18 Wrz, 2012

antoś napisał/a:

Jakby iphone kosztowal 1zl w tanim abonamencie to by sie wszyscy zachwycali, ale ze jest drogi to ludzie kupuja tansze smartfony i jada po ajponie zeby sobie zrobic dobrze i usprawiedliwic swoj wymuszony zakup. To jest cos jak "kupuje 10 letnie auta bo nowe samochody sa awaryjne i nie maja duszy".

To jest własnie podejście fanatyczne, jest tak zajebisty że każdy go pragnie ale biedacy narzekają. To jak wytłumaczyć że ludzie kupują SGSIII w cenach ajfona?

antoś napisał/a:

Bawi mnie takie przypier. sie do appla bo ma "slaby procesor", "mniejszy wyswietlacz" i w ogole ze to produkt bananowych dzieci. Kompleks? Jakos uzytkownicy appla tak nie jada po samsungach czy innych gdzie tylko sie da.

Jasne, nie jadą własnie jeden wyznawca pojechał po biedakach :rotfl:

Bonczek - Wto 18 Wrz, 2012

Ja jebie ale z Ciebie strażnik porzadku :)
Michał - Wto 18 Wrz, 2012

co daje wgranie jailbrek'a do 3g ?
Ciężko to samemu zrobić ?
wiem że mogę sobie na necie znaleźć ale tak łopatologicznie, i czy warto ?

Bonczek - Wto 18 Wrz, 2012

Masz dostęp do płatnych aplikacji z darmo + zmulenie telefonu. Jak to się robi jest na forumie iphonowym - istotne jest jaką masz teraz wersję softu, bo od tego zależy co możesz wrzucić.

Imo nie warto. Łopatologicznie - ściągasz redsnow/blackra1n, podłączasz telefon i postępujesz wg instrukcji ;)

antoś - Wto 18 Wrz, 2012

dzik, gdzie fanatyzm? Po prostu widze posrod znajomych: apple zabawka dla pedalow, iphone to gowno, samsung ma lepsze parametry, jest tak duzy ze moge grac nim z ping ponga.
Ci co maja iphony jakos nie hejtuja innych telefonow, tak jak Pitt, stwierdza po swoich doswiadczeniach ze woli jabkla od innych marek. Ja tez, obsluga jest tu banalnie prosta, w samsungu troche sie gubilem, wciskalem dolna czescia kciuka powrot. Jak ktos chce niech sobie kupuje galaxy, bardzo mnie to cieszy ze on sie cieszy ale po cholere sie przywala do tego iphona jak do jakiejs zarazy, albo tak jak Ty szukasz fanatyzmu tam gdzie go nie ma.

Co do cen to akurat patrzylem w play i tam sgs3 kosztuje tyle co g4 8gb, 4s jest o wiele drozszy.

Cartoon - Wto 18 Wrz, 2012

W orange nie powiedziałbym, że 4s jest w ch.uj droższy od S3.
Pomijam fakt, że dwa tygodnie temu 4s kosztował przy tym samym abonamencie 250pln mniej :D teraz szykują się na wprowadzenie 5 (po dzisiejszej cenie 4s) i wtedy zrobią promocję na 4s do starej ceny :P

M - Wto 18 Wrz, 2012

Musi być droższy inaczej ludzie nie będą czuć się lepsi kupując go.
antoś - Wto 18 Wrz, 2012

Raczej operatorzy sobie zdaja sprawe ze ludzie sa w stanie zaplacic wiecej zeby miec ajpona przez co moga na tym zarobic.
PiTT - Wto 18 Wrz, 2012

M napisał/a:
Musi być droższy inaczej ludzie nie będą czuć się lepsi kupując go.

:rotfl:

rasta - Wto 18 Wrz, 2012

http://pclab.pl//news51044.html

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

anjas - Wto 18 Wrz, 2012

rasta napisał/a:
http://pclab.pl//news51044.html

było już 2 razy... za drugim razem wrzuciłem ja i dostałem zjebkę od Michała. Aż nie chcę myśleć co się teraz będzie działo ;D

M - Wto 18 Wrz, 2012

To nie raczej tylko też
antoś - Wto 18 Wrz, 2012

Tak, masz racje. Ludzie kupuja ajpony bo sa drogie i robia to po to zeby inni czuli sie biedakami.
rasta - Wto 18 Wrz, 2012

antoś napisał/a:
Ludzie kupuja ajpony bo sa drogie i robia to po to zeby inni czuli sie biedakami

+1

I na tym stwierdzeniu można by zakończyć cała tą dyskusję.