M - Wto 25 Wrz, 2012 Martin ale ty masz problemy egzystencjonalne...
Ktos kupuje taki samochod za 5 pensji a ty rozmyslasz co bys zrobil jakbys mial 300k.
Sa miejsca na ziemi gdzie samochod ma byc odpowiedni dla kupujacego a nie jego sasiadow i znajomych.
"Patrzcie jaki palant, wydal tyle pieniedzy i kupil diesla hyhyhy"PiTT - Wto 25 Wrz, 2012 chciałbym mieć S6 w kombi + ajfona 5 M - Wto 25 Wrz, 2012 Ja bym chcial cieple zimyMichał - Wto 25 Wrz, 2012 wlasnie, zima idzie. Łapie wqrwa przez toAnonymous - Wto 25 Wrz, 2012 A ja żeby wszyscy , na świecie się kochali !!!anjas - Wto 25 Wrz, 2012
Czesio napisał/a:
A ja żeby wszyscy faceci, na świecie się kochali !!!
z Tobą?Anonymous - Wto 25 Wrz, 2012 nie , bo będziesz Andrzejku zazdrosny anjas - Wto 25 Wrz, 2012
Czesio napisał/a:
nie , bo będziesz Andrzejku zazdrosny
wyrosłem z zazdrości 15 lat temuMaciusiowy - Wto 25 Wrz, 2012
martin.h napisał/a:
A słyszałeś jak brzmi Porsche na żywo?
Martin, nie słyszałem (no może poza Carrerą GT) super brzmiącego, seryjnego Porsche (dużo tańsze maserati dźwiękowo robi przeciąg) - to akurat nie był dobry przykład - tak tylko
a tutaj jeszcze raz wklejam, bo mam wrażenie, że nie słyszałeś (to jest diesel i NIE ma żadnych głośników - podobno w SQ5 zamontowali - swoją drogą strasznie to słabe):
z tą ceną 400 tysi, to chyba też przegiąłeś...dopłata do tego silnika to jakieś 10 tysi (w stosunku do standardowego 3.0 TDI)EmerytRs2 - Wto 25 Wrz, 2012 chciałbym wygrać lotto, wtedy rozwiałyby się Wasze problemy GeKo - Śro 26 Wrz, 2012 Dobra wróćmy do ciekawszego tematu http://www.racecar-engine...baru-brz-gt300/WuRC - Śro 26 Wrz, 2012 W świecie już się turbo zalęga w tych sprzętach
Plus ciekawe porównanie w wykonaniu Harrisa - używany Cayman S i GT86:
Słowa Harrisa powodują, że jaram się tym autem jeszcze bardziej Muszę w końcu wybrać się na jazdę próbną.szymlorek - Śro 26 Wrz, 2012 Qarwa ta nowa supra/subaru brzydkie jak hoooy
Nie wiem co wy w tym widzicie. Nowa stylistyka audi/bmw przy tych japońsko/tajwańskich wynalazkach robi przeciąg WuRC - Śro 26 Wrz, 2012
szymlorek napisał/a:
Nowa stylistyka audi/bmw przy tych japońsko/tajwańskich wynalazkach robi przeciąg
W Audi to jest taki przeciąg, że każdy model wygląda tak samo
W BRZ/GT86/FRS raczej nie chodzi o koniowanie się wyglądem, a o to jak to auto działa Marek23 - Śro 26 Wrz, 2012
szymlorek napisał/a:
Qarwa ta nowa supra/subaru brzydkie jak hoooy
Nie wiem co wy w tym widzicie. Nowa stylistyka audi/bmw przy tych japońsko/tajwańskich wynalazkach robi przeciąg
Na żywo robi robotę. Tylko nie audi,tam wszystko wyglada tak samo. A6 i A8 to nuda.