HH.ORG na Torze - Mam pare wolnych miejsc na lotnisko na 24.09 (sobota)
PiTT - Śro 28 Wrz, 2011 Dudek, spoko foty
jakbyś miał jeszcze coś z saxo to podeślij
widzę że na 2 fotach załapał się M jak pojechał jedno lajtowe PiTT - Śro 28 Wrz, 2011
Saxo wg wykresu jest dużo słabsze silnikowo - skręcanie takie samo jak clio.pum - Czw 29 Wrz, 2011 Dudek dzieki EmerytRs2 - Czw 29 Wrz, 2011 dzieki za foty, jakby cosik sie jeszcze znalazło to prosiłbym
nie wiem, ale clio od tyłu, choyowo wyszło na tych felgach...dystans by się przydał
na jednym ze zdjęć widać "czarne charaktery".
clio jaki wyszło pięknie, no saxo wyszło pięknie jak zawsze
ford puma, stał koło clio i pewnie dlatego podnosi nogę pum - Czw 29 Wrz, 2011 Zaznacza teren no name - Czw 29 Wrz, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
ford puma
Ja tam nigdzie nie widzę Forda Puma Jakarti - Pią 30 Wrz, 2011
M napisał/a:
Saxo wg wykresu jest dużo słabsze silnikowo - skręcanie takie samo jak clio.
patrze na to od wczoraj i generalnie chyba na zakreteach tez jest troche szybciej - 10/20 kmh - koncowka podobna ale to moje lamusiarstwo i brak umiejetnosci M - Pią 30 Wrz, 2011 Może troszkę tak z racji opony ale przewaga głównie budowana jest na przyspieszeniach - przynajmniej tak widać na wykresie.Jakarti - Pią 30 Wrz, 2011 zajaralem sie tym sprzetem Maciek - jest mistrz serio.
szkoda, ze dopiero teraz to odkrylem...M - Pią 30 Wrz, 2011 Dobre jest to że można bardzo szybko zrewidować to co się myślało dotąd o swojej i cudzej technice jazdy.
Przydałby się jeszcze jeden dwa takie zestawy żeby na ułężu sobie jeździć bez czekania na pomiar.PiTT - Pią 30 Wrz, 2011
Jakarti napisał/a:
M napisał/a:
Saxo wg wykresu jest dużo słabsze silnikowo - skręcanie takie samo jak clio.
patrze na to od wczoraj i generalnie chyba na zakreteach tez jest troche szybciej - 10/20 kmh - koncowka podobna ale to moje lamusiarstwo i brak umiejetnosci
na całej trasie koło 10 sek. różnicy
więc albo ja pojechałem bardzo słabo, albo na Ułężu po prostu nie powalczę o dobre czasy
tak jak pisałem 2.42 udało mi się zejść z Wróblem na pokładzie, więc pewnie jakby pojeździć jeszcze samemu to z 2 sek do urwania
potem można wywalać wnętrze itd. ale ogólnie nie chce mi się tego robić M - Pią 30 Wrz, 2011 Dlatego robi się klasy silnikowe.