HH.ORG na Torze - [KJS]Tor Radom - 10 września ( sobota )
Janusz - Pon 12 Wrz, 2011 ee. eee kto wydzwonił i jak, ja wydzwoniłem i moje fotki były w necie Stf - Pon 12 Wrz, 2011 chyba nie jest tajemnicą bo na FB zdjęcia są. na szczęście straty niewielkie - chyba tylko zderzak:
Pirania - Pon 12 Wrz, 2011 mowil, ze mi jakos blad na kompie o cos z zawieszeniem, wiec sie bedzie jeszcze dokładniej diagnozowaćrasta - Pon 12 Wrz, 2011 5 nie wchodzi w skrzyni no name - Pon 12 Wrz, 2011
Stf napisał/a:
chyba nie jest tajemnicą bo na FB zdjęcia są.
chyba nie bo też widziałem, sprawa Trojana.
coś z 5-tką, coś tam z napędem, tak że grubiej niż tylko plastiki,
chyba nikt z Nas nie widział akurat momentu strzału ale to co zastaliśmy na miejscu
to i tak cud że odpalił i sam do wawy wróciłJanusz - Pon 12 Wrz, 2011 to jest ten pierwszy zakręt w lewo po starcie pojechany prosto ??no name - Pon 12 Wrz, 2011 dokładnie tak, na filmikach miniaca widać ślady hamowaniaJanusz - Pon 12 Wrz, 2011 hmm... kurcze dziwna akcja.. wiadomo coś się stało ze został sprostowany ?? bo do niego sie prawie nie hamuje (tzn w clio na seryjnej oponie tylko sie praktycznie muska hamulec, nie wiem ile tam ma taki focus)...no name - Pon 12 Wrz, 2011 wiadomo tyle że siadł abs i chyba było za szybko,
focus jest dłubany z tego co pamiętam ma coś około 260 KM chyba,
może Rasta wie coś więcej to mnie poprawi.Jakarti - Pon 12 Wrz, 2011
Janusz napisał/a:
(tzn w clio na seryjnej oponie tylko sie praktycznie muska hamulec, nie wiem ile tam ma taki focus)...
Ty go muskasz.. Janusz - Pon 12 Wrz, 2011
Cytat:
Ty go muskasz..
tak tylko ze takie clio ma tam jakieś 100- 110 kmh na seryjnej gumie. a taka foca nie mam pojecia ile moz emiec na r888 ale jak zrobi szybsze wyjście na prosta dzieki slickowi + większy power do rozpędu na prostej moze tam mieć np 130 km/h i wtedy już muśniecie hamulca nie jest takie oczywiste, bo w zakręcie to i 2km/h może dużo zmienić Stf - Pon 12 Wrz, 2011 Trojanowi abs wariował. wyłączał się i często przypalał oponę w tamtym miejscu w sobotę aż w końcu... zblokował. Szybko było na pewno - na bank powyżej 110km/h. focus obecnie blisko 300KM.roj - Pon 12 Wrz, 2011
Stf napisał/a:
na bank powyżej 110km/h
potwierdzam, ja miałem tam wg. gps 106km/h więc myślę, że foca więcej niż 120EmerytRs2 - Pon 12 Wrz, 2011 mówicie o prostej?
na bank każdy ma tam ponad 110 km/hBart - Pon 12 Wrz, 2011 U mnie gps w tamtym miejscu pokazał 147km/h