Vlodarsky - Czw 05 Sty, 2012 Ja uważam, że ta klamra jest lepsza, a czasem gorsza...PiTT - Czw 05 Sty, 2012
Vlodarsky napisał/a:
Ja uważam, że ta klamra jest lepsza, a czasem gorsza...
jest znacząco gorsza
nieznacznie, ale jednak lepsza
Yarko - Sob 07 Sty, 2012 Mick, można u Ciebie kupić buty Sparco K-High ?
kolor czarny, rozmiar 44
qbica - Sob 07 Sty, 2012 ja tez prosze o info w sprawie tych butów w tym samym rozmiarze kubas - Sob 07 Sty, 2012 Ja tylko powiem że dobre te buty Mick się wkurzy ale w rallyshopie w dobrej cenie zawsze były Yarko - Sob 07 Sty, 2012
kubas napisał/a:
Ja tylko powiem że dobre te buty Mick się wkurzy ale w rallyshopie w dobrej cenie zawsze były
są w dobrej cenie, ale zostały tylko czerwone w tym rozmiarze, a czerwonych nie chcękubas - Sob 07 Sty, 2012
Yarko napisał/a:
kubas napisał/a:
Ja tylko powiem że dobre te buty Mick się wkurzy ale w rallyshopie w dobrej cenie zawsze były
są w dobrej cenie, ale zostały tylko czerwone w tym rozmiarze, a czerwonych nie chcę
Prawda, czerwone ma kubas więc nikt inny nie możę takich mieć!Gaydek - Sob 07 Sty, 2012 Czerwone ma też Twój ginekolog aka Passenger kubas - Sob 07 Sty, 2012
Gaydek napisał/a:
Czerwone ma też Twój ginekolog aka Passenger
Jako że udziela mi bezpłatnych porad i mieszka w MOIM województwie ma pozwolenia na piśmie Mick - Nie 08 Sty, 2012 Sparco K-high w 44 są tylko w kolorze czerwonym, niestety zniżki na nie żadnej nie mam bo to towar z promocji a w nowej kolekcji już nie występują...Mick - Nie 08 Sty, 2012 ale za to mam np buty MOMO Top GT czarne 44 za 460 pln Yarko - Nie 08 Sty, 2012 Szkoda, szukam czegos za 200-300 pln, a te buty jakos wygladaja w porownaniu do innych modeliEmerytRs2 - Nie 08 Sty, 2012 yarek bierz czerwone i
Mick - Nie 08 Sty, 2012
Yarko napisał/a:
Szkoda, szukam czegos za 200-300 pln, a te buty jakos wygladaja w porownaniu do innych modeli
ale nie widziałeś jeszcze butów RRS
Dobrej jakości i rozsądna cena 169 PLN
bez homologacji FIAM - Nie 08 Sty, 2012 Bez homologacji = -80% respektu