Bonczek - Śro 29 Sie, 2012 Bieżnia FTW zefir - Śro 29 Sie, 2012 ja dzisiaj prawie zrobiłem 6 po asfalcie i jakas masakra , a w sobote trzeba zrobić 10 na biegu fabrykanta in da Uć Qukie - Śro 29 Sie, 2012
Bonczek napisał/a:
Bieżnia FTW
tylko gorzej jest jak się później chce pobiegać po mieście i okazuje się, że zrobiło się dużo mniej niż na bieżni Bonczek - Śro 29 Sie, 2012 Zależy po co biegasz ja na szczęście po mieście taxi Jakarti - Czw 30 Sie, 2012
Michał napisał/a:
Martin, ale jesteś dla mnie profesorem ( profesorem ortopedą ) życia, człowiek potrafiącym przepowiadać przyszłość i zawsze z przyjemnością czytam Twoje posty. Sprawiaj mi bardzo dużo radości
PIONA! Vlodarsky - Czw 30 Sie, 2012 Dzisiaj biegam wieczorem - nic na razie nie boli. Cały czas smarowałem i ciągle biorę tabletki. Zawsze będę natychmiast reagował na najmniejszy ból bo jak się przeciągnie to później ciężko wyleczyć.was79 - Czw 30 Sie, 2012 Haj fajf.
Ja chyba tez walne kolejne km dzisiaj. Chociaz wole biegac po lesie niz na kostce do czego tutaj, ze wzgledu na oswietlenie jetem zmuszony iQ - Czw 30 Sie, 2012 was79,
was79 - Czw 30 Sie, 2012 Buehehehe z tym to od poniedzialku bede biegal Vlodarsky - Czw 30 Sie, 2012 Pierwszy rzut oka myślałem, że to ślimak was79 - Czw 30 Sie, 2012 kurde, 6 s mi zabrakło, żeby zejść poniżej 1h/10 km GeKo - Czw 30 Sie, 2012 Było na finiszu dorzucić do kachloka. was79 - Czw 30 Sie, 2012 Zamyśliłem się i jak się zorientowałem to było za późno Vlodarsky - Pią 31 Sie, 2012 No i mam swój rekord życiowy na pół maraton. Tempo treningowe, ale widzę, że na biegu zorganizowanym pobiegł bym lepiej. Natomiast trochę słabo widzę większy dystans - coś kolana siadają jak już wcześniej mówiłem. A zmieniłem sposób biegania i praktycznie w ogóle nie podskakuje...Vlodarsky - Pią 31 Sie, 2012 http://www.endomondo.com/...WVsaW5lOmZhbHNl