Ogłoszenia komercyjne - Fast-Wheels.pl - wymiana i sprzedaż opon Wawka
rasta - Czw 19 Sty, 2012 Niestety nic sensownego nie zaproponuję, bo nie ma nic na stanie całosezonowego, jedynie lato lub zima.PiTT - Pią 20 Sty, 2012 wyważasz alusy bez otworu centrującego?
chodzi mi konkretnie o te fabryczne z vts'arasta - Pią 20 Sty, 2012 Nie, nie opłaca nam się kupować przystawki do tego porąbanego pomysłu żabojadów PiTT - Pią 20 Sty, 2012
rasta napisał/a:
Nie, nie opłaca nam się kupować przystawki do tego porąbanego pomysłu żabojadów
a nie wiesz gdzie mogą wyważyć?
okolice mokotowa najchętniej, mam obejrzeć 14" alu z vts'a ale chciałbym je wrzucić na maszynę przed kupnemKenet - Pią 20 Sty, 2012 PiTT koleżanka miała podobny problem w 206cc niedawno, dowiem się rano gdzie ogarnęła.rasta - Pią 20 Sty, 2012 Nie mam zielonego pojęcia, ja bym se odpuścił takie felgi, będą cię kroić za ich wyważanie jako ostatniego frajera. No chyba, że kupujesz pod slicka i nie będziesz wyważal PiTT - Pią 20 Sty, 2012
rasta napisał/a:
Nie mam zielonego pojęcia, ja bym se odpuścił takie felgi, będą cię kroić za ich wyważanie jako ostatniego frajera. No chyba, że kupujesz pod slicka i nie będziesz wyważal
tak bym chciał
ale cały czas rozglądam się za "pucharówką" która jest w pewnym sensie świętym gralem
karwa oryginalne 15 z oponami oddałem za 300coś a teraz gdzie nie patrzę to za 14 w stali trzeba dać min. 600 kosmita - Pią 20 Sty, 2012 Można zawsze w tych felgach wytoczyć otwór przelotowy i po problemie Mrozu - Pią 20 Sty, 2012
PiTT napisał/a:
rasta napisał/a:
Nie, nie opłaca nam się kupować przystawki do tego porąbanego pomysłu żabojadów
a nie wiesz gdzie mogą wyważyć?
okolice mokotowa najchętniej, mam obejrzeć 14" alu z vts'a ale chciałbym je wrzucić na maszynę przed kupnem
Stacja diagnostyczna na bemowie ul. Wrocławska 4 kiedyś miała, w necie znajdziesz nr, Norwa SerwisAnonymous - Pią 20 Sty, 2012 rasta 245/40/18 LATO - ceny i modele jakbyś mógłrasta - Pią 20 Sty, 2012 Tylko to jest na stanie:
Nie mam zielonego pojęcia, ja bym se odpuścił takie felgi, będą cię kroić za ich wyważanie jako ostatniego frajera. No chyba, że kupujesz pod slicka i nie będziesz wyważal
za wyważenie takich biorą tyle samo co za zwykłe
zrobić to możesz 50 metrów ode mnie bądź na ulicy Włościańskiej, ale na bank dużo więcej zakładów to robi