M - Czw 20 Paź, 2011 poproszę w takim razie aurisa w hybrydzie Franek - Czw 20 Paź, 2011 M, za skromnie.
Jako admin powinieneś mieć lexa w hybrydzie.
Na bogato.
Tak w ogóle to pw.M - Czw 20 Paź, 2011 Ja jestem skromnym człowiekiem i nie mam dużych wymagań Janusz - Czw 20 Paź, 2011
Jacek napisał/a:
odkąd przejąłem interes, rozdaję na prawo i lewo
sobie zamówiłem...a sam zobaczysz
pmietasz ze zawsze się bardzo lubiliśmy i dobrze rozumieliśmy wzajemne żarty ??
gdybyś miał na zbyciu jakąś toyke za symboliczna 1zł to chętnie kupie Franek - Czw 20 Paź, 2011 Janusz, k.u.r.w.a.
Wstydu nie masz.
Chciałeś za 2 K kupić jeszcze rano BMW a teraz od Jacka chcesz za złotówkę.
Facepalm.Janusz - Czw 20 Paź, 2011
Franek napisał/a:
Janusz, k.u.r.w.a.
Wstydu nie masz.
Chciałeś za 2 K kupić jeszcze rano BMW a teraz od Jacka chcesz za złotówkę.
ziom, nie no jest różnica jednak miedzy BMW a toyota
ale ciiiii, bo Jacek sie jeszcze obrazi Jacek - Czw 20 Paź, 2011 niby za co mam się obrazić EmerytRs2 - Czw 20 Paź, 2011 za darmo Jacek - Czw 20 Paź, 2011 za darmo umarło mi - Pią 21 Paź, 2011 uwaga - idą śmieszne newsy:
http://www.bytom.pl/zalac.../1319015582.pdf http://www.bytom.pl/zalac.../1319015383.pdf
To plany wydobycia KW, na razie negatywnie zaopiniowane przez prezydenta Byci, ale to pewnie niewiele zmieni.Bart - Pią 21 Paź, 2011 trochę sraka.
Z tego co widzę chcą rzeźbić głównie pod Karbiem (to taka dzielnica nędzy - w sumie jak wszystkie w Bytomiu ), moje lokum raczej nie jest zagrożone.was79 - Pią 21 Paź, 2011 Niezły dylemat, zamknąć kopalnie, co da w sumie około 7 tys. dodatkowych bezrobotnych, czy chronić powierzchnie i ratować w znacznej mierze walace się i zaniedbane domymi - Pią 21 Paź, 2011
Bart napisał/a:
moje lokum raczej nie jest zagrożone.
takiś cwany? Jest Franzla trochę, jest reptowska, jest Boże Ciało i gimnazjum obok... Nie znasz dnia ni godziny!
...z drugiej strony jest na przykład Aleja Legionów, jest Fałata...Jacek - Pią 21 Paź, 2011 na szczęście tylko pod 16 jestem uratowany Bart - Pią 21 Paź, 2011
mi napisał/a:
Bart napisał/a:
moje lokum raczej nie jest zagrożone.
takiś cwany? Jest Franzla trochę, jest reptowska, jest Boże Ciało i gimnazjum obok... Nie znasz dnia ni godziny!
...z drugiej strony jest na przykład Aleja Legionów, jest Fałata...