HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org
Anonymous - Pon 07 Mar, 2011 moze nastepnym rzem nie bede pracował to też chętnie powalczę Jakarti - Wto 08 Mar, 2011 fajny wyscik, znowu wszystkich porozbijałem a na prawde nie chcialem!!
Anjas mi zajechał, Mikan tez cos tam chcial wygrac ..... i mu sie udalo.
fajne zawody, karty bardzo nierowne.
za 35 zł good price my friend.
został mi jeszcze jeden kupon bo nikt inny wczoraj nie przyjechal. jakby ktos mial ochote to 35 zł i dostaje sie 2 jazdy po 8 min. jak nikt to jakos go tam sobie wykorzystam.anjas - Wto 08 Mar, 2011
Jakarti napisał/a:
został mi jeszcze jeden kupon bo nikt inny wczoraj nie przyjechal. jakby ktos mial ochote to 35 zł
trochę żałuję, że nie odkupiłem go wczoraj od Ciebie i nie pojechałem osiemnastką, żeby zobaczyć co jestem w stanie urwać ze swojego czasu.PiTT - Wto 08 Mar, 2011 ja się strasznie kiepsko czułem, więc odpuściłem, ale do końca m-ca musimy z Carlosem wykorzystać nasze kupony, więc niebawem będziemy musieli tam się pojawićJakarti - Wto 08 Mar, 2011
anjas napisał/a:
trochę żałuję, że nie odkupiłem go wczoraj od Ciebie i nie pojechałem osiemnastką, żeby zobaczyć co jestem w stanie urwać ze swojego czasu.
jak wracalem to pomyslalem, ze mogles pojecchac raz Ty, a raz braciak. turniej 18tki anjas - Wto 08 Mar, 2011
Cytat:
jak wracalem to pomyslalem, ze mogles pojecchac raz Ty, a raz braciak. turniej 18tki
też na to wpadłem, podzieliłem się nawet tym pomysłem z bratem, ale puknął się w głowę i powiedział, że on by nie dał rady
Ale tak byłoby mistrzowsko, bo porównywalnie.Jakarti - Wto 08 Mar, 2011 ustalilismy przeciez, ze porownywalnie to Mikan przegrał PiTT - Wto 22 Mar, 2011 chłopy!
jest lipa, zostały mi kupony do realizacji a okazuje się że nie ma miejsca
jedyne wolne terminy to w tyg. między 11-16, nic w późniejszych godzinach
podobno mają do zrealizowania 2000 kuponów a promocja kończy sie ostatniego dnia marca
ma ktoś tam znajomości żeby ustawić kolejne upalanko?
szkoda żeby przepadłoanjas - Śro 23 Mar, 2011 kurcze to lipa, jak dzwoniłem do nich ostatnio to nie było najmniejszego problemy z realizacją kuponów...
A swoją droga, co byście powiedzieli na kolejne kwalifikacje HH np. w najbliższy wtorek o 21.30 w RCW?siema - Śro 23 Mar, 2011 Też zostały mi jeszcze niezrealizowane kupony... Przed momentem zarezerwowałem termin na 22:00 w niedzielę- najwyżej w puchowej kurtce będę się woził Jakarti - Śro 23 Mar, 2011 Siema,
wez przedzwon i dopisz prosze 2 osoby do tej rezerwacji. moze tak bedzie latwiej, bo ja dzwonilem i nic..
moglbys prosze?siema - Śro 23 Mar, 2011 Jasne, dzwonię. Na razie zajęte...
Ile kuponów do zrealizowania macie?Jakarti - Śro 23 Mar, 2011 1 kupon
2 osobysiema - Śro 23 Mar, 2011 Sorry Jaka, ale próbowałem od 15tej kilkanaście razy dodzwonić się na imolę i na jednym numerze dostaję sygnał, że abonent wyłączony, a na drugim nikt nie raczy odebrać. Chyba posiadacze kuponów przypuścili zmasowany atak i obsługa wymiękła.
Może jutro z rana będą bardziej skorzy do pracy...PiTT - Śro 23 Mar, 2011 ja mam tez 2x 2 jazdy
koorwa, nie ma opcji
a to trzeba rezerwować? a jak na pałę pojadę to co, nie wpuszczą mnie mimo że będzie miejsce?
niech sobie w dupę wsadzą te kupony, po kiego chuja coś sprzedawać jak nie można zeralizować
typ mówi że mają 2000 kuponów jeszcze do końca marca
szczerze pi@rdole takie akcje, co innego jak masz kupon na jedzenie, idziesz i płacisz kuponem bez rezerwacji itd.