To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Ogłoszenia komercyjne - FlockArt - profesjonalne flokowanie - Zapraszamy!

rasta - Czw 12 Lis, 2009

Pełen luz :D

CHRZANEK, cienki wymiata xD

KarQ, tak mam ;D

rasta - Pią 13 Lis, 2009

Sporo się ostatnio dzieje. :)

Po pierwsze chciałem podziękować Marcelowi i Bartkowi za dotychczasową współpracę. :* Bardzo dużo chłopaki Wam zawdzięczam. To dzięki Wam w dużym stopniu mogłem rozpocząć swoją działalność i ją dalej rozwijać. Bardzo dziękuję Wam za udostępnienie pomieszczeń swojego serwisu, za wyrozumiałość oraz bardzo miłą współpracę. Liczę tez na to, że nasza współpraca dalej się będzie rozwijała pomimo tego, ze FlockArt już nie mieści się w pomieszczaniach O8 PitStop Service. :/

Niestety trzeba się rozwijać, a do tego potrzebna jest przestrzeń, której chłopaki nie mogli mi zapewnić, co oczywiście nie jest ich winą. T_T

Na szczęście nie będziemy daleko od siebie, bo adres się nie zmienia. FlockArt dalej miści się pod dotychczasowym adresem ale już w innej hali. ;D

Na razi trwają prace adaptacyjne nowych powierzchni ;D

Foto z postępu prac :

Dzień 1:

Bart - Pią 13 Lis, 2009

rasta, przecież tymi drzwiami żaden samochód nie wjedzie :>
rasta - Pią 13 Lis, 2009

Dzień 2:

rasta - Pią 13 Lis, 2009

Dzień 3:

bart napisał/a:
rasta, przecież tymi drzwiami żaden samochód nie wjedzie :>

Bez obawy :D

Barejka - Pią 13 Lis, 2009

Ogolnie fajnie sie zapowiada, tylko zawsze mnie dziwi wytrzymalosc sciany z plyt kartonowo gipsowych o_O bedzie wchodzil jakis ciul oprze sie, i wpadnie do lokcia do drugiego pomieszczenia :lol2:
M - Sob 14 Lis, 2009

Barejka napisał/a:
Ogolnie fajnie sie zapowiada, tylko zawsze mnie dziwi wytrzymalosc sciany z plyt kartonowo gipsowych o_O bedzie wchodzil jakis ciul oprze sie, i wpadnie do lokcia do drugiego pomieszczenia :lol2:

spokojnie, to warszawa.
;D

KarQ - Sob 14 Lis, 2009

Barejka napisał/a:
bedzie wchodzil jakis ciul oprze sie, i wpadnie do lokcia do drugiego pomieszczenia :lol2:

Skąd masz takie doświadczenia :?:

Za dużo filmu rodem z juesej, gdzie na potrzeby filmu robi się ściany z papieru.

Greg - Sob 14 Lis, 2009

rasta napisał/a:

Niestety trzeba się rozwijać

Czy ja wiem... Niestety? Ja bym się cieszył że interes się kręci i pozwala na rozwój. :)

Niniejszym gratuluję postępów :) Fajnie to wygląda!

Stacho - Sob 14 Lis, 2009

tylko pogratulować że interes się rozwija ;)
kubas - Sob 14 Lis, 2009

rasta - dotacja na 1 działalność ?

Gratulacje !

rasta - Nie 15 Lis, 2009

Jeszcze nie ale jest w drodze :D
Gaydek - Nie 15 Lis, 2009

Gratulacje! i powodzenia! :jupi:
kubas - Nie 15 Lis, 2009

rasta napisał/a:
Jeszcze nie ale jest w drodze :D

Git !

M - Nie 15 Lis, 2009

Oby się udało bo urzednicy są bardzo surowi, minister science-finansów zablokował 800mln na dotacje unijne bo musimy doplacic miliard do skladki.