straszny szajs..ekran działa na zasadzie nacisku i kiepsko to działa - nie polecam!Vlodarsky - Wto 14 Wrz, 2010 Tylko nokia e72 zadowoli wszystkich po N95 8GB zmieniłem właśnie na to i jak narazie wszystko cacy.bizon - Wto 14 Wrz, 2010
Vlodarsky napisał/a:
Tylko nokia e72 zadowoli wszystkich
gdyby w komplecie dawali tipsy, to by byl gites fon pP - Wto 14 Wrz, 2010 nie prawda.ja ma grube palce i pisze się elegancko..pisałeś na tej klawiaturze?kosmita - Wto 14 Wrz, 2010 e71 lepsza, e72/52 są strasznie kiepsko wykonane.bizon - Wto 14 Wrz, 2010
pP napisał/a:
pisałeś na tej klawiaturze?
si.
zreszta, wycofuje sie z "dyskusji", i tak juz pare postow za duzo napisalem PiTT - Wto 14 Wrz, 2010 nie wypowiadam się co do jakości bo nie jestem wiarygodną osobą
nie miałem min. 10 szt. danego modelu abym mógł wyrażać swoje opinie
anjas - Czw 23 Wrz, 2010 ja się średnio znam na telefonach, ale ten yarii, o którym wspominał Maciek na początku jest podobno spoko. Na papierze nie wygląda może imponująco, ale potrafi zaskoczyć w mieście!Michał - Czw 23 Wrz, 2010 M - Czw 23 Wrz, 2010 Na papierze nie jest rewelacyjny, tudzież w kieszeni potrafi zaskoczyć masując mosznę.KonradMK - Czw 23 Wrz, 2010
PiTT napisał/a:
nie wypowiadam się co do jakości bo nie jestem wiarygodną osobą
poza tym zawsze kłamiesz.M - Sob 25 Wrz, 2010
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/oG3tLxEQEdg?fs=1&hl=pl_PL"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/oG3tLxEQEdg?fs=1&hl=pl_PL" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>kamil - Sob 25 Wrz, 2010 mistrz !PiTT - Sob 25 Wrz, 2010 htc hd2 to gówno, wypierdole w pizdu
dzisiaj mnie nie obudził, skurwysyn jeden
w tygodniu jak do roboty to napierdala bezlitośnie...
muszę poszukać nowego telefonu CHRZANEK - Nie 26 Wrz, 2010
PiTT napisał/a:
htc hd2 to gówno, wypierdole w pizdu
dzisiaj mnie nie obudził, skurwysyn jeden
PiTT napisał/a:
nie wypowiadam się co do jakości bo nie jestem wiarygodną osobą