Jacek - Pią 23 Lip, 2010 już wiem. do 205 wersja nisko budżetowa 5,5 netto
wersja na wypasie 9,5 netto
Anonymous - Pią 23 Lip, 2010 a jak wygląda regulacja tyłu? zbiorniki gazu na przewodach? regulacja bound, rebound na low speed i hi speed? czy jakoś tak? Jacek - Pią 23 Lip, 2010 tak właśnie GeKo - Pią 23 Lip, 2010 U nas tez jest ten zawias, przód tylko gwint a tył ze zbiorniczkami.PiTT - Śro 28 Lip, 2010 w temacie
potrzebuję info jakie amorki mogę zamontować na tył
ważne że muszą być przystosowane do obniżonego zawiasu
z eibacha to chyba b8 bym musiał wrzucić?was79 - Śro 28 Lip, 2010 a co myślisz o kyb ultra sr (tylko nie wiem czy do twojego modelu są dostępne)?? --> http://www.kyb-europe.com...s-ultra-sr.htmlPiTT - Śro 28 Lip, 2010 no właśnie też nie wiem czy są dostępne, więc liczę na kogoś kto mi może pomóc
ciekawe czy można dokupić same amorki na tył, takie jak są rekomendowane do zestawu
z przodu gwint jest cały z amorem, więc raczej nie są wymienne, szczerze to nie wiem jak jest w przypadku gwintu bo widziałem że jest to całością
regeneruje się je czy jak się zużyje to caly gwint do wymiany?
z tyłu jest normalnie rozwiązane, czyli klasycznie amor + niska sprężyna z podkładką regulującą wysokość
pytanie tylko czy te amory przystosowane do obniżonych zawiasów pracują z zakresie do -80mm?
oczywiście u mnie tyle nie ma, ale obstawiam że kilka dobrych cm jest poniżej seriiYarko - Śro 28 Lip, 2010 KYB Ultra SR to amortyzator pod seryjną sprężynęPiTT - Śro 28 Lip, 2010
Yarko napisał/a:
KYB Ultra SR to amortyzator pod seryjną sprężynę
tak mi się wydaje że to do -35mm max.
powinienem w takim razie poszukać do obniżonego zawiasu, tylko czy KYB takie robi?
nie chcę się bawić w regeneracje bo nie mam czasu za bardzoAnonymous - Śro 28 Lip, 2010 Bierz B8
Tak btw to jak stwierdziłeś że są do wymiany? polaly, czujesz że się kończą czy może tester amorów na stacji diagnostycznej?Anonymous - Śro 28 Lip, 2010 PiTT a na czym teraz jeździsz ?
z tego co się orientuję nawet Ultra SR się będzie nadawać do "takich" obniżeń z tym, że utraci gwarancję - wiele firm podaje info, że możliwe jest zastosowanie sprężyn o dużo większej skali obniżenia jednak powoduję to jak już wspomniałem utratę gwarancji.
btw podaj daje swojego golfa popatrzę sobie co tam jest do niego was79 - Śro 28 Lip, 2010
PiTT napisał/a:
no właśnie też nie wiem czy są dostępne
PiTT, przecież na stronie którą podałem jest zakładka katalog, gdzie 3 x klikasz i masz danerasta - Śro 28 Lip, 2010 Jak brać Kayabe to AGX, Jest dedykowana pod glebę i będziesz miał regulację twardości za pomocą pokrętła. A cenowo pewnie taniej niż B8. Pytanie tylko jak z dostępnością.Młody Papież - Śro 28 Lip, 2010 o tak, miałem kiedyś kyb agx....................ale już nie pamietam jak to jest rasta - Śro 28 Lip, 2010 Dla mnie zajebisty zawias, a jeździłem na Koni Sport, Bilstein i właśnie Kayabe AGX + Eibach ProKit.