Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.
GeKo - Pią 23 Sty, 2009
Marcel 08 napisał/a:
dzik napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
wlaściciel chyba zadowolony
Bardzo zadowolony i wszystkim polecam!!!
poducha .
ciesze się .... przy okazji trzeba wymienić ten sworzeń jeszcze a poduchę niestety musisz szukać w oryginale
Z którą poduchą Panowie macie problem? Wszystko jest dostępne w aftermarkecie z tego co wiem. saxorulez - Pią 23 Sty, 2009
Marcel 08 napisał/a:
dziękuję
gratisowa wymiana oleju załatwi sprawę
plus 2 x pomógłdzik - Pią 23 Sty, 2009
GeKo napisał/a:
Z którą poduchą Panowie macie problem? Wszystko jest dostępne w aftermarkecie z tego co wiem.
lewy dolAnonymous - Pią 23 Sty, 2009
anjas napisał/a:
ja też wczoraj zajrzałem do 08PSS i też jestem zadowolony
Kółeczka wymieniony szybko, sprawnie, w miłej atmosferze.
Szkoda tylko, że gdzieś w widocznym miejscu nie ma plakatu z gołą babą...
Podobno wisi jakaś goła baba w biurze, ale jej nie widziałem
U nas zawsze jest miła atmosfera Anonymous - Pią 23 Sty, 2009 niska Solniczka ..... zmiana z gwintu (chyba Tein) na zestaw RaceLand
trzeba bylo troszke "podlewarować"
troszkę się obnażają Hondki z d-seria
zakończenie tyg - taki ładny obrazek na dobry początek tyg
pewne r5
Anonymous - Pią 23 Sty, 2009 Hmm szkoda ze nie wlazły
saxorulez - Pią 23 Sty, 2009 ten zawias co leży na foto to nie jest TEIN na pewnok-mart - Pią 23 Sty, 2009 1. Bardzo fajne foto z hondami i 944 na dzwigu
2. Czemu IC w r5 jest gdzie jest?? Nie dalo sie upchac za dolna kratka za zderzakiem??TomsoN - Pią 23 Sty, 2009 WPI jeden na jeden aka solo!
Tein jest zielony k-mart - Sob 24 Sty, 2009
TomsoN napisał/a:
WPI jeden na jeden aka solo!
Tein jest zielony
Nawet ja tak myslalem, ale nic nie chcialem pisac by nie wyjsc na kindybala GeKo - Sob 24 Sty, 2009
dzik napisał/a:
GeKo napisał/a:
Z którą poduchą Panowie macie problem? Wszystko jest dostępne w aftermarkecie z tego co wiem.
lewy dol
Z tą pod aku czy tą co jest na kołysce?GeKo - Nie 25 Sty, 2009 Domyślam się że chodzi o tą na kołysce
Tak, dokladnie ta, upewnilem sie wczoraj. Dzieki za numery
Cos mnie podkusilo na wymiane sworzni, oba jezdzily od nowosci.
Zrobilem jakies 150km na nowych i sie skonczyly M - Pon 26 Sty, 2009 Marcello zainwestuj w aparat foto, jak nie mozesz czasowo to Ci moge pożyczyć mojego nikona.
Błagam.