Loko - Pią 14 Lip, 2006 Opis iście mickiewiczowski był , no dobra co do lamp mozliwe ze światło, ale moje mi wyglądają na ciemniejsze , no ale co do zamka to nie mozliwe w wersjach 1996 i 1997 na milion procent był w kolorze nadwozia.Peter - Pią 14 Lip, 2006 co do zamka to moze i racja ale poszperam jeszcze Loko - Pią 14 Lip, 2006 Ja mam przed sobą test saxo wersja z roku 1997 i tam na zdjeciu wyraźnie widać ze zamek jest w kolorze michool_vt - Sob 15 Lip, 2006 jakby ktos obejrzal i ocenił tego czerwonego vtsa z w-wy to bylbym wdzieczny saxorulez - Nie 16 Lip, 2006 ja zrobie to jutro...saxorulez - Nie 16 Lip, 2006 znaj mój gest... zrobiłem to dzisiaj
takze tak, pan nie wiedział zbyt wiele o aucie bo zastępował kolegę. Na moje oko saxo styczeń 1998 (wg pana 1999). Wrażenia estetyczne z zewnątrz bardzo pozytywne. Nie ma jakiś specjalnych rys i odprysków. Spasowanie elmentów ok.
moje wątpliwości budzi tylko przedni zderzak który troszke za bardzo odstaje i chyba był lakierowany... ale to tylko zderzak bo pod nim wszystko jest proste.
przednie tarcze do wymiany razem z klockami.... koła 185/55/14 Firestone TZ80 (chyba) FUEL SAVER także też do wymiany - opona zupełnie nie sportowa, bieżnika ma jeszcze na dwa sezony ale jest tragiczna.
tylnia lotka nie orginalna... no i złazi z niej lakier.. ble...
tylni hamulec ok - tarcza i klocek są, ręczny dobrze łapie.
w środku plastiki jak w modelu 1996 (czyli szare a nie czarne - tu dobrze żeby sie ktoś wypowiedział kto ma faze I 1998 jakie ma plastiki w środku, ale wątpie aby ktos przekładał całe wnętrze, czasami na inne rynki szły dziwne wersje..) W kabinie nie śmierdzi, brakuje popielniczki.
dodatkowo dziura po szlugu na fotelu, plus plamy - chyba ze spermy i lekkie przetracie materiału na fotelu kierowcy z boku.
przebieg 116kkm
Silnik bardzo ładny - standardowo zarzygany olejem spod korka, brak jakichś wycieków ze skrzyni, spod filtra oleju, spod głowicy. Mówie o tym co widać z góry - bo nie kładłem się pod niego.
troche za mało miał oleju i był to olej już zasyfiony strzasznie..
podłużnice całe nie tknięte i nawet nie zjedzone przez korozje
tył też nie walony, w półce dziury po dwóch głośnikach i chyba jakiś gruz ktos nim woził.. w baga żniku troche śmierdzi.
jechałem samochodem, nic nie stuka, nic nie puka. Tylnia belka nie wykazuje oznak zużycia - ale juz pewnie nei pociagnie długo bo przebieg ma juz spory. Napewno trzebna zrobić:
Także jak na ten rocznik auto jest w dobrym stanie.
PozdrawiamLoko - Nie 16 Lip, 2006 JEdnym słowem panowie brać go!!!, lepszego stanu w tym roczniku i za te pieniądze nie znajdizecie, a ten jest na prawde dobry.saxorulez - Nie 16 Lip, 2006 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1357355
Civ B16A2 grubiutko Loko - Nie 16 Lip, 2006 To żólte to jakaś gigantyczna pomyłka, albo gigantyczna kupa, nie możliwe jest żeby za takiego civa w normalnym stanie dać tylko 13 k, ceny takiego autka z tego roku nie spadają poniżej 20k.Niemy - Nie 16 Lip, 2006
saxorulez napisał/a:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1383162
fajne autko ale cos tu smierdzi :570:
i pomylka w opisie nie 16kkm tylko 86kkm-tez niewiele jak na 98ranjas - Nie 16 Lip, 2006 Ten zółty na bank dzwoniony przodem, bo ma grill i zderzaki z '99, a nie wierzę, żeby ktoś to zmieniał bo ma takie widzimisię. No i cena podejrzanie niska - trochę się rozglądałem za takimi civami przed kupnem preludy i wiem jak ciężko jest znaleźć dobry egzemplarz.
Jak powiedział jeden handlarz "to jest model bardzo pokupny", cokolwiek to znaczy PiTT - Nie 16 Lip, 2006 ten żółty to sciema na maxa
koleś chyba jest idiotą
http://www.forum-auto.com...sujet377395.htm
ktoś dzwoni do niego a on:
"wie pan, to nie ten ze zdjęcia, ale akurat innego nie miałem"
nie wiem jak inaczej tłumaczyć debilnie przeklejone zdjęcia sprzedającego :065:anjas - Nie 16 Lip, 2006 hehe, niezły gość Loko - Nie 16 Lip, 2006 To było zbyt piękne żeby było prawidzie M - Pon 17 Lip, 2006 heheheh moja bedzie wygladac tak samo jak ta niebieska tylko engine mocniejszy ale kolorek i felgi te same